html_5 Peter Schaufuss Balletten indtager Frederikshavn
Back
Mobil-stor 1
28.11.2021 | Af: Michael Frederiksen

Peter Schaufuss Balletten indtager Frederikshavn

Frederikshavn Teaterforening præsenterer for første gang nogensinde Peter Schaufuss Balletten. Det sker 7. december i Det Musiske Hus i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

- Det er vi utroligt stolte over. Det er lykkedes os ved et personligt og meget tæt samarbejde med Peter Schaufuss, og Peter Schaufuss glæder sig til at besøge Frederikshavn, fortæller formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Peter Schaufuss’ dobbelt prisbelønnede klassiker "Nøddeknækkeren" til Tjajkovskijs legendariske musik er årets juleforestilling for hele familien i Det Musiske Hus. "Nøddeknækkeren" har udviklet sig til juleforestillingen over alle i det internationale balletrepertoire og spilles hvert år i december af kompagnier verden over.

I forestillingen medvirker internationale anerkendte dansere, hvor Peter Schaufuss tolker frit i en storslået opsætning med masser af magi, sne, skøjteløb, dansende snefnug og fuld af romantik.

Opsætningen baserer sig på den originale musik af Tjajkovskij og efter forfatteren E.T.A Hoffmans originale fortælling om pigen Clara, som juleaften får foræret en stor nøddeknækker, der er formet som en soldat. Om natten sker der mærkelige ting. Nøddeknækkeren forvandler sig til en prins, der tager Clara med til sit kongerige.

- Det bliver storslået, grandiost og utroligt smukt, og så er det for hele familien. Billetsalget er gået fint, og gæsterne kommer fra hele Nordjylland, oplyser Lilly Pedersen.

Der er 20 medvirkende i forestillingen - alle er internationalt anerkendte kunstnere.

Køb din billet her.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4