html_5 Glæde i Bangsbo Freja over hæder til Hjulmand
Back
Mobil-stor 1
25.11.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Glæde i Bangsbo Freja over hæder til Hjulmand

Smilene i fodboldklubben Bangsbo Freja er ekstra store i dag, efter at Lederne netop har kåret herrefodboldlandsholdets træner, Kasper Hjulmand, til Årets Leder. Imponerende flotte resultater og en evne til at samle nationen bag sig med ærlig kommunikation blev udslagsgivende for, at Kasper Hjulmand løb med prisen foran tre andre stærke kandidater.

Artikelbanner 1

49-årige Kasper Hjulmand kommer mandag 10. januar til Frederikshavn, hvor han om aftenen kan opleves i Arena Nord, når Bangsbo Freja U16 og KidsAid står bag et velgørenhedsarrangement. Der samles ind til udsatte og syge børn og unge.

Bangsbo Freja glæder sig over, at billetsalget overstiger alle forventninger, selv om et bord for otte personer koster 9.999 kroner. Det er inklusiv en dejlig madoplevelse, inklusiv vine, fra Restaurant Essens. Claus Elming er vært, og Burhan G spiller tre-fire hits.

- Vi har kun 14 borde tilbage, og der er ingen tvivl om, at dagens nyhed betyder, at der bliver rift om de sidste borde, vurderer Lars Bo Christensen fra den store forældregruppe, som står bag arrangementet i Arena Nord.

Kasper Hjulmand blev kåret i et meget stærkt felt med tre andre nominerede - Gitte Aabo fra GN Hearing, Helle Østergaard Kristiansen fra Danske Commodities og Per Bank fra Salling Group - og Ledernes administrerende direktør, Bodil Nordestgaard Ismiris, begrunder, hvorfor juryen i sidste ende pegede på landstræneren.

- Kasper Hjulmand har vist sig som et forbillede inden for ledelse ved at skabe begejstring og følgeskab. Han formår at spille på hele ledelsesklaviaturet – fra den store vision, der sætter retningen, til den lille detalje, der kan gøre den store forskel. Og på den måde får han det allerbedste ud af alle sine medarbejdere. Og det er noget, som alle ledere kan lære af, uanset om de arbejder på et kontor, i en butik eller en produktionsvirksomhed, siger Bodil Nordestgaard Ismiris.

Lars Bo Christensen mærker en kolossal stor opbakning lokalt, men han noterer ligeledes med glæde, at flere ringer udefra og tilbyder deres hjælp i Arena Nord.

- I dag ringede Morten Wieghorst, og i går havde jeg Allan Gaarde i telefonen. De vil begge gerne hjælpe os med at samle penge ind til KidsAid, fortæller Lars Bo Christensen.

Kasper Hjulmand skal træne Bangsbo Frejas U16-spillere mandag middag, og om eftermiddagen deltager han i et sponsorcykelløb, hvor der også samles penge ind til KidsAid.

Det var en rørt Kasper Hjulmand, som erklærede sig utrolig stolt og beæret over at modtage prisen som Årets Leder. Han lod hurtigt æren gå videre til ikke mindst spillerne og staben omkring landsholdet. Som landstræneren sagde det, er fodbold et holdspil, og han er ingenting alene.

- Den begejstring, entusiasme og opbakning, vi har omkring fodbold i øjeblikket, er helt fantastisk. Og jeg er bare den sidste lille brik, som er med til at forløse det. Der er utrolig mange, der har andel i denne her pris. Først og fremmest tusind tak til staben og spillerne, som har været med til at gøre det her år helt fantastisk. Jeg er meget beæret og vil gøre mit bedste for at leve op til det i fremtiden også, sagde Kasper Hjulmand.

Vil du med til arrangementet i Arena Nord, skal der bestilles billetter pr. mail til lars@spsca.dk eller kim@body-bike.com.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4