html_5 Julefrokost: Arena Nord gearer op for sikkerheden
Back
Mobil-stor 1
23.11.2021 | Af: Michael Frederiksen

Julefrokost: Arena Nord gearer op for sikkerheden

COVID-19 har igen for alvor ramt Frederikshavn Kommune, og landet over beretter arrangører og virksomheder om aflyste julefrokoster. Arena Nords to udsolgte julefrokoster fredag 3. og lørdag 4. december gennemføres indtil videre som planlagt.

Artikelbanner 1

- Vi gearer op for sikkerheden på flere måder, og vi har kun modtaget to afbud, oplyser direktør Per Malmberg, Arena Nord.

Han understreger, at Arena Nord overholder alle regler og restriktioner – og nu endda mere til.

- Vi har valgt at indføre en række ekstra tiltag for at skabe den rette tryghed for alle deltagere. Først og fremmest skal ALLE fremvise en negativ corona-test ved ankomst. Det gælder også personer, der er vaccineret, oplyser Per Malmberg.

Arena Nord har desuden besluttet, at gæsterne ikke skal vente i foyeren, når de ankommer. De henvises direkte til deres borde i Arena Nord.

Første ret - den traditionsrige sild - står på bordene. De resterende retter serveres som buffet. Her kaldes gæsterne op i grupper for at undgå kødannelse. Alle skal spritte hænder og påføre sig plastikhandsker, når de går op til buffeten.

- Vi er sikre på, at folk nok skal opføre sig fornuftigt, og sundhedsmyndighederne giver jo også grønt lys til at holde julefrokost, noterer Per Malmberg.

Han er af den overbevisning, at det er mere corona-sikkert at holde julefrokost i Arena Nord end i virksomhedernes kantiner, fordi der i Arena Nord er højere til loftet, mere plads og et anlæg, som skifter luften ud.

Version 1.0 har til opgave at fylde dansegulvet til årets to julefrokoster, og de får undervejs hjælp af Peter A.G. fra Gnags. Det ændrer corona-situationen ikke på.

- Folk må danse alt det, de vil, og det håber og tror jeg også, at de gør, siger Per Malmberg.

Han gør i den forbindelse opmærksom på, at Arena Nord forrige weekend havde 800 gæster inde til bluesfestival både fredag og lørdag i god ro og orden - også hvad angår corona-smitte.

Arena Nord har udsolgt til begge julefrokoster, det vil sige 600 gæster såvel fredag som lørdag. De afbud, som nu er indløbet fra to selskaber, medfører ikke, at der sælges flere billetter.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4