html_5 Komiker kommer til fem års fødselsdag på onsdag
Back
Mobil-stor 1
29.11.2021 | Af: Peter Marquard

Komiker kommer til fem års fødselsdag på onsdag

Onsdag 1. december kan El-salg i Møllecentret på Hjørringvej fejre fem års fødselsdag. Det fejres med konkurrencer, vilde tilbud og et særligt arrangement med komiker Torben Chris, der er også er frontfigur i kædens landsdækkende markedsføring.

Artikelbanner 1

- Vi glæder os til at fejre de første fem gode år sammen med vores kunder. Vi kan mærke, at fokus på at handle lokalt er støt stigende, og det vil vi gerne sige tak for, siger de to indehavere Simon Christensen og Christian Langthjem.

El-salg opstod, da FONA på landsplan lukkede sine butikker, hvor de to indehavere havde en lang årrække bag sig.

- Vi ville gerne fortsætte med det, som vi brænder for og er gode til. Vi elsker kundekontakten og de spændende produkter, og vores absolutte mantra er at give kunderne en god service. Service er vores vigtigste produkt, understreger teamet bag El-salg.

Butikken startede primært med tv og computere, men siden er sortimentet vokset betragteligt.

- Nu har vi også hvidevarer, lamper, gamerudstyr og små el-produkter. Kort sagt – alt hvad der kan sættes i en stikkontakt.

På onsdag opsættes et stort telt foran forretningen. Ved dagens begyndelse serveres der kaffe og rundstykker, og igennem vil der hele tiden ske nye tiltag.

- Mange af vores leverandører kommer og udstiller, og vi laver en slags julemesse i løbet af dagen. Wilfa kommer med el-produkter som vaffeljern og lignende, Sack-it viser lyd, lamper og sækkestole, og LG kommer med hvidevarer. Nordlux kommer med lamper, ligesom mange andre kigger forbi. Det gælder blandt andet også julemanden, der gæster os kl. 11.00. Der kommer også en mandelrister, så duften af jul kan brede sig, siger Christian Langthjem og Simon Christensen.

Kl. 12.00 til 14.30 er der røde pølser, øl og vand, og kl. 19.00 er der et særligt arrangement, hvor komikeren Torben Chris kommer og underholder en halv time. Billetter til arrangementet kan KUN vindes på El-salgs Facebook-side.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4