html_5 MONDO har fortsat stor succes med liveshopping
Back
Mobil-stor 1
25.11.2021 | Af: Peter Marquard

MONDO har fortsat stor succes med liveshopping

Liveshopping via Facebook blev et nyt begreb under nedlukningen af landets detailbutikker under COVID-19. For tøjbutikken MONDO i Frederikshavn blev det samtidig en ny måde at møde kunderne på og et goddag til en ny verden, der ikke bliver sagt farvel til igen.

Artikelbanner 1

- Selv om butikken igen holder åben, og vi har vores daglige besøg af kunderne, har vi med succes holdt fast i liveshopping. To til tre gange om ugen besøger mellem 200 og 600 kunder butikken på Facebook, når butikken afholder liveshopping. Mindst halvdelen af disse kunder er ikke bosiddende i Frederikshavn, men nogle af dem kommer efterfølgende og besøger os, fordi de gerne vil se den fysiske butik. Når vi afholder liveshopping er der kunder fra både Jylland, Sjælland, Fyn og Bornholm, fortæller indehaver af MONDO, Helle Høyer.

Liveshopping er nu en stor del af MONDOs dagligdag, så tidligere på året blev Sissel Juul som ansvarlig for liveshopping og sociale medier for at aflaste det øvrige personale i dagligdagen.

- Men fortsætter vores liveshopping på nuværende niveau skal vi ansætte flere medarbejdere, siger Helle Høyer.

MONDO var nødt til at tænke ud af busken, da nedlukningen kom, og nytænkningen har altså efterfølgende haft en positiv effekt.

- Vi kunne vælge at stå på bussen i stedet for at blive kørt over af bussen. Vi stod med en stor udfordring, og jeg blev rådet til at sende personalet hjem og få kompensation for lønudgifterne, men jeg var opsat på at få omsat vores varelager. Derfor valgte jeg at gå en anden vej med daglige liveshoppings sammen med mit omstillingsparate personale, hvilket viste sig at være en god og heldig beslutning. Af samme årsag er planerne om en eventuel webshop blevet sat i bero. Tendensen for liveshopping er ikke nedadgående. Kunderne kan lide, at vi udvælger tøjet, og de har mulighed for at se det på, understreger Helle Høyer.

MONDO udvider i stedet med en ny butik i Metropol i Hjørring i den nærmeste fremtid.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4