html_5 Victor Energi- & Køleteknik går konkurs
Back
Mobil-stor 1
09.11.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Victor Energi- & Køleteknik går konkurs

Victor Energi- & Køleteknik i Frederikshavn har indgivet egen konkursbegæring ved skifteretten i Hjørring, og konkursdekretet er dags dato afsagt.

Artikelbanner 1

Victor Energi- & Køleteknik A/S overtog i september 2020 de igangværende ordrer på færdiggørelse af otte varmepumpeanlæg fra Victor A/S, som også måtte dreje nøglen.

Efter den oprindelige plan skulle alle anlæg være afleveret senest 1. april, men kvalitetsproblemer på elmotorer og stempel-kompressorer har betydet store overskridelser på projekternes økonomi og forsinket afleveringerne.

Selvom alle anlæg er i drift og leverer masser af grøn varme til forbrugerne, er fire af de otte anlæg endnu ikke overtaget af kunderne.

- Det har ikke været muligt for Victor Energi- & Køleteknik A/S at skaffe den nødvendige likviditet til at fortsætte driften, og derfor er vi desværre nødsaget til at indstille aktiviteterne i selskabet, beklager direktør Ole Nygaard.

Selskabet, som har administration på syvende sal og produktion i stueetagen i Kattegat Silo, har pr. dags dato 19 funktionærer og 35 timelønnede medarbejdere.

- Jeg er usigeligt ked af det på medarbejdernes vegne, men derudover har jeg på nuværende tidspunkt ikke flere kommentarer, siger Ole Nygaard.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4