html_5 Sydbank: Vi hylder vores lokalområde med ny film
Back
Mobil-stor 1
26.10.2021 | Af: Peter Marquard

Sydbank: Vi hylder vores lokalområde med ny film

Sydbank, som tidligere på året åbnede sin nye filial på Saltebakken i Frederikshavn, har set på Frederikshavn Kommune lidt fra oven. Med en ny film optaget fra luften får man som seer en flot oplevelse af nogle af de mange smukke steder i kommunen.

Artikelbanner 1

- Vi har lavet filmen for at hylde vores lokalområde. Vi synes simpelthen, at Sæby, Skagen og Frederikshavn har så meget at byde på, og det vil vi gerne vise på et flot måde set lidt fra oven, siger filialdirektør Brian Sleimann Thomsen, Sydbank Frederikshavn.

Selv om Sydbank er en landsdækkende bank, har de ansatte i banken på Saltebakken mange lokale relationer.

- Sydbank er ganske vist relativt nye i Frederikshavn, men vi, der repræsenterer banken, har alle vores daglige gang og vores familier i området. Vi er stolte over vores lokalområde, og det vi gerne markere med et flot film, understreger Brian Sleimann Thomsen.

Hvordan er det så at være den nye dreng i klassen af banker i Frederikshavn?

- Vi er blevet taget rigtigt godt imod. Kunderne vil meget gerne tale med os, og der er masser af projekter og investeringer i Frederikshavn Kommune, der mangler finansiering. Så der er nok at tage fat på. Det er vores ambition, at familierne og virksomhederne i Frederikshavn Kommune bliver fortrolige med Sydbank. At beboerne i kommunen kommer til at mærke, at en af landets største banker har sit fokus på det lokale i vores område. Vi ønsker, at familier, der gerne vil bygge eller købe bolig, bliver opmærksomme på Sydbanks værditilbud, og vi ønsker, at Sydbank skal være den foretrukne erhvervsbank i Skagen, Sæby og Frederikshavn, siger Brian Sleimann Thomsen.

Har du lyst til at se den flotte film, kan du klikke her…..


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4