html_5 Minister lover ikke ny vej færdig i sommeren 2023
Back
Mobil-stor 1
25.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Minister lover ikke ny vej færdig i sommeren 2023

Det gjorde indtryk på transportminister Benny Engelbrecht, da han mandag mødtes med både borgere og erhvervsliv Ålbæk. De præsenterede ham for tanker omkring den sammenhængskraft, der skal få Frederikshavn Kommune og Danmark til at hænge sammen, når det kommer til vejnettet.

Artikelbanner 1

Regeringens lovede 2+1-vej mellem Ålbæk og Skagen kommer som en kærkommen håndsrækning for både virksomheder og turismeerhvervet i området, da både varetransport, medarbejdere, der skal til og fra arbejde og i visse perioder, og turister skaber stor trængsel på strækningen. Der er et stærkt ønske om, at man kan indvie den lovede 2+1 vej op til turistsæsonen 2023:

- Jeg kan ikke så her i dag og love, at vejen står færdig i sommeren 2023, men jeg kan sige, at vi vedtager en anlægslov for projektet i foråret 2022, udtaler Benny Engelbrecht.

Udvidelsen af vejen mellem Ålbæk og Skagen er sat til at blive påbegyndt allerede i 2022, og der er sat penge af til støjdæmpning.

- For andre er det måske bare 11 kilometer vej. For os er det udrykningskøretøjer, der kan komme hurtigt frem, det er daglig pendling, der bliver nemmere, og det er ikke mindst erhvervslivet, der får bedre muligheder, nu hvor trængsel på vejen ikke længere skal være en hindring for hverken turister eller fisketransporter, siger borgmester Birgit S. Hansen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4