html_5 Vellykket PLUS 1-koncert: Fællesskab og nærvær
Back
Mobil-stor 1
13.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Vellykket PLUS 1-koncert: Fællesskab og nærvær

I går indtog Ole Kibsgaard, som blandt andet er kendt fra Shu-bi-dua og børneprogrammet Kaj og Andrea, samt Lisbeth Sagen Maskinhallen til en hjertevarm eftermiddagskoncert.

Artikelbanner 1

Gennem personlige beretninger, bevægende toner og Kibsgaards bløde stemme formåede de to musikere at skabe et mindeværdigt øjeblik mellem sig selv og publikum.

Under koncerten spillede de kendte sange som "Under Stjernerne På Himlen" og "Fly Me To The Moon", hvorved der blev lagt op til fællessang. Derudover fremførte de enkelte børnesange fra "Kaj og Andrea" til ære for en fire-årig dreng i salen, som havde glædet sig til at opleve sit idol, Ole Kibsgaard, på scenen.

Koncerten var Maskinhallens anden PLUS 1-koncert, der er et nyt koncertformat for spillestedet. Koncertformatet indebærer blandt andet, at alle billetkøbere må tage én gratis ledsager med til koncert.

Formatet er blevet taget godt imod af gæsterne, hvilket blev understreget til gårsdagens koncert. Inden koncertens begyndelse blev det ved med at vælte ind, og Maskinhallens intime lokale blev hurtigt fyldt op af glade gæster.

Efter koncerten inviterede Maskinhallen på kaffe og kage, hvilket størstedelen af gæsterne takkede ja til. Her talte gæsterne om koncertoplevelsen samt andre gode stunder.

Det blev således en dejlig eftermiddag i Maskinhallen, hvor fællesskab, nærvær og god musik var i højsædet.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4