html_5 Skolelederforeningen er positiv - roser byrådet
Back
Mobil-stor 1
13.10.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

Skolelederforeningen er positiv - roser byrådet

Formand Mogens Brag, Skolelederforeningen Frederikshavn-Læsø, har skrevet dette indlæg: I Skolelederforeningen modtager vi nyheden om midler afsat til implementering af den nye vision for folkeskolen meget positivt.

Artikelbanner 1

Det er altid interessant at skulle arbejde med konkretisering af visioner og overordnede planer. Indimellem kan det også være en kæmpe udfordring, når visioner og afsatte midler ikke står mål med hinanden.

Derfor føler vi også i Skolederforeningens bestyrelse, at der er grund til at kvittere, når byrådet i Frederikshavn Kommune i et bredt budgetforlig afsætter midler til implementering af den nye vision.

Og de positive vibrationer stopper ikke her. Ofte vil sådanne midler være øremærket og båndlagt særlige initiativer – men ikke her. Skoledistrikterne har friheden til selv at vurdere, hvor midlerne gør størst gavn under skyldig hensyntagen til visionen.

Det er et fremragende eksempel på, hvordan pengene kommer til at gøre størst nytte, idet vi på den måde kan arbejde med de lokale forskelle og målrette vores indsatser derhen, hvor der er størst behov.

Eksempelvis kan arbejdet med lokal forankring se vidt forskellig ud afhængig af, hvor man befinder sig i kommunen. Vi modtager det som en tillidserklæring og ser frem til at arbejde med implementering af visionen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4