html_5 Sæby-pokalsejr i Herning: Nu venter Blackhawks
Back
Mobil-stor 1
14.09.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Sæby-pokalsejr i Herning: Nu venter Blackhawks

Sæby Floorball Klubs 2. divisionsherrer er videre til næste runde af Arena Nord Pokaltuneringen efter en 5-3-sejr ude over Herning Pirates, ligeledes fra 2. division. I næste runde venter Frederikshavn Blackhawks.

Artikelbanner 1

Det blev en lidt mærkelig kamp, hvor der ikke var tvivl om, at Sæby var det bedste hold, men alligevel blev der spænding til sidst.

Sæby startede fint og spillede fornuftigt i første periode, hvor de kunne gå til pause med en føring på 2-0.

I anden periode spillede holdet meget disciplineret og øgede føringen til 5-0. Det så ud til, at det bare var et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle blive, men sådan gik det ikke helt.

Flere fejl og mange udvisninger gjorde, at det fine spil, som Sæby viste i første og anden periode, pludselig var væk.

- Det gjorde det heller ikke nemmere, at dommerne nok ikke havde deres bedste kamp, og med flere minutter i undertal betød det, at Herning kom tilbage i kampen med tre scoringer i den sidste periode. Heldigvis kunne vi hive sejren hjem til sidst, men ingen tvivl om, at holdet skal kunne holde niveau i alle tre perioder, når Frederikshavn Blackhawks kommer på besøg i næste runde af pokalturneringen, siger Heine Dahm Bak fra Sæby Floorball Klub.

Sæbys mål og assist i Herning fordelte sig således:

Anders Bering 3+1
Simon Nielsen 1+1
Victor Blokhus 1+0
Mikkel Dohn 0+1
Jens Jensen 0+1

Næste kamp for herrerne er på fredag på hjemmebane i Spektrum mod Strandby Tornados i sæsonpremieren i 2. division. Der er gratis adgang.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4