html_5 Her åbner Würth butik på 640 kvm i Frederikshav
Back
Mobil-stor 1
15.09.2021 | Af: Peter Marquard

Her åbner Würth butik på 640 kvm i Frederikshavn

Med en forventet åbning til december rykker Würth snart ind i de ledige lokaler på Toftegårdsvej i Frederikshavn, der senest husede Maxi Zoo. Med over 5.000 forskellige artikler på lager bliver lokalerne på 640 kvadratmeter udnyttet maksimalt.

Artikelbanner 1

- Vi har ledt efter en markant beliggenhed i Frederikshavn, og det er nu lykkedes. Vi har vækstet meget i Frederikshavn og området omkring via vores kørende sælgere, og vores kunder har efterspurgt en butik i området, og det er vi glade for nu at kunne tilbyde, siger kædechef i Würth, Rune Liljeroth, til Kanal Frederikshavn.

Würth har i forvejen 36 butikker i Danmark og omkring 300 kørende sælgere.

- Det er på baggrund af de kørende sælgeres resultater, at vi nu bliver repræsenteret i Frederikshavn. Vi sælger til tømrere, autoværksteder, smede og andre professionelle håndværkere, der efterspørger et bredt udvalg af kvalitet og funktionalitet. Det er både deciderede byggematerialer, arbejdstøj, befæstelse, kemi og meget mere, understreger Rune Liljeroth.

Würth er Danmarks største B2B-salgsorganisation. Kæden har hovedkontor i Kolding og beskæftiger over 500 medarbejdere. I forbindelse med åbningen af den nye butik søger Würth en-to sælgere.

Kæden har i forvejen tre butikker i Nordjylland. De ligger i Aalborg, Hjørring og Thisted.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4