html_5 Thure Lindhardt i Bangsbostrand Kirke
Back
Mobil-stor 1
14.09.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Thure Lindhardt i Bangsbostrand Kirke

Onsdag 15. september har Bangsbostand Kirke det første store åbne arrangement, efter at corona-restriktionerne er ophørt.

Artikelbanner 1

Det er en oplæsningskoncert med skuespilleren Thure Lindhardt, der sammen med musiker og komponist Søren Gemmer har lagt den musikalske ramme om en forestilling, som de kalder "Kom, lad os løbe!"

De har tidligere lavet en tilsvarende forestilling over Prædikerens Bog. Der venter uden tvivl en fin og intens aften i Bangsbostrand Kirke.

- Vi har formået at få den kendte skuespiller Thure Lindhardt til at komme og læse Højsangen fra Det Gamle Testamente. Der er gratis adgang, fortæller Niels Ole Sørensen fra Bangsbostrand Kirke.

Thure Lindhardt fik sit gennembrud i 2000 med spillefilmen "Her i nærheden", hvor han spillede overfor Ghita Nørby. Han har siden medvirket i blandt meget andet Ole Christian Madsens "Nordkraft" og "Flammen og Citronen" samt filmatiseringen af Dan Browns "Engle og dæmoner" og TV- serier som Edderkoppen, Rejseholdet og Broen.

I efteråret 2019 udgav Lindhardt sammen med Rune Skyum-Nielsen den selvbiografiske undersøgelse af skuespillerfaget og -livet "Vi ved jo, hvordan det er at være menneske" (Gyldendal), og i samme periode medvirkede han i Copenhagen Phils tværkunstneriske opsætning af Shostakovichs Leningrad- symfoni "Miraklet i Krigszonen".

Søren Gemmer er pianist, elektronisk musiker og komponist. Han arbejder i et spænd mellem moderne jazz og improviseret elektronisk musik. Han har tidligere spillet med Marilyn Mazur, digterne Jørgen Leth, Caspar Eric og Nicolaj Stochholm samt den amerikanske trompetist Ralph Alessi (ECM), Palle Mikkelborg, DR Big Band blandt mange andre.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4