html_5 Ingen udsigt til udvidelse af Hospice Vendsyssel
Back
Mobil-stor 1
14.09.2021 | Af: Michael Frederiksen

Ingen udsigt til udvidelse af Hospice Vendsyssel

Der kommer ikke tre pladser mere på Hospice Vendsyssel på Suderbovej i Frederikshavn, selv om bygningen er projekteret til en udvidelse fra ni til 12 pladser. Sådan lød vurderingen fra bestyrelsesformand Henrik Buchhave, da Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel afviklede sin generalforsamling.

Artikelbanner 1

Henrik Buchhave gav en kort orientering om, hvordan Hospice Vendsyssel fungerer i dag og hvilke planer, der arbejdes med. Direkte adspurgt om de tre ekstra pladser svarede han ærligt, at det desværre bliver svært at samle politisk flertal for en udvidelse. Henrik Buchhave er regionsrådsmedlem for Venstre. Han vælger dog at glæde sig over, at Hospice Vendsyssel har ni velfungerende pladser.

Støtteforeningens formand, Susan Christensen, fremlagde en flot og fyldestgørende beretning for de seneste to år, idet COVID-19 satte en stopper for afviklingen af sidste års generalforsamling. Aktivitetsniveauet i 2020 bar præg af COVID-19, men nu kører tingene atter normalt.

Kasserer Georg Thomassen gjorde de fremmødte i Abildgård Kirkes lokaler klogere på regnskabet. Foreningen har en egenkapital på næsten 520.000 kroner. Der er godt 1.000 medlemmer i Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel.

Også Birgitte Nielsen, leder af Hospice Vendsyssel, deltog i generalforsamlingen, og hun roste bestyrelsen og de frivillige for deres store arbejde.

Klaus Nielsen fra Skagen blev nyvalgt til bestyrelsen. Han afløser John Kingo Kristensen, som ønskede at udtræde.

Generalforsamling bød også på musik og sang ved Liselotte Wæhrens og Jørgen Friis.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4