html_5 Eddies lig blev fundet i flere tusinde stykker
Back
Mobil-stor 1
13.09.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Eddies lig blev fundet i flere tusinde stykker

For fjerde dag sidder to svenske statsborgere på anklagebænken ved Retten i Hjørring. De er tiltalt for at have skudt og brændt Eddie Karl-Johan Christensen i maj 2020 på en landejendom ved Nielstrup.

Artikelbanner 1

Undervejs i retssagen har flere vidner givet forklaring, og det samme var tilfældet mandag, hvor blandt andet retsmedicineren, der stod for obduktionen af Eddie, gav forklaring, skriver TV2 Nord.

Han forklarede, at han og hans kollegaer tømte de to olietønder, der blev fundet på en adresse på havnen i Frederikshavn, og hvor politiet mente, at resterne af Eddies lig lå skjult.

Retsmedicineren forklarede, at de forsigtigt hældte indholdet af de to olietønder ud på en presenning, og i den forbindelse fandt de knoglevæv blandt sand, jord, skruer og murbrokker.

- Vævet var i flere tusinde dele og fremstod kraftigt varmepåvirket, forklarede retsmedicineren ved Retten i Hjørring.

Han oplyste, at det ikke var muligt at lave en egentlig obduktion, fordi liget kun bestod af de flere tusinde stykker knoglevæv.

- Der var kun knoglevæv, så vi lavede en udvidet knogleundersøgelse, sagde retsmedicineren, der også forklarede, at det ikke var muligt at fastsætte en dødsårsag.

Sammen med sine kollegaer sorterede retsmedicineren knoglevævene efter, hvad de lignede. Her fandt de ifølge TV2 Nord blandt andet et knoglefragment med en skinne på. Sammenholdt med kliniske oplysninger, de havde på Eddie, kunne de på baggrund af dem sandsynliggøre, at de mange tusinde knoglevæv var Eddie Karl-Johan Christensens.

En af konklusionerne på retsmedicinerens arbejde blev også læst op i retten. Den sagde blandt andet, at knogledelene var blevet knust med noget, der godt kunne være redskaber.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4