html_5 Medlemstilgang skabte pludselig pladsmangel
Back
Mobil-stor 1
03.08.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Medlemstilgang skabte pludselig pladsmangel

I Frederikshavn Havkajakklub går det godt - ja, faktisk meget bedre end forventet. Medlemstallet er på halvandet år vokset fra 12 til 46.

Artikelbanner 1

- Det overgår klart alle vore oprindelige tanker, planer og forventninger, siger formand Hans Chr. Højslet.

Klubben har i år afviklet to kurser for nye medlemmer, hvor alle er blevet medlem af klubben. Derudover er der dukket flere nye medlemmer fra andre klubber op.

Alle nye medlemmer er meget aktive, og mange af dem har købt deres egen kajak eller står lige overfor at gøre det.

- Derfor har vi ikke plads nok i vort nuværende bådhus og har måttet gøre noget ved dette forhold. Det er blevet løst ved, at vi har købt to containere, der allerede er blevet opstillet, har fået lavet bådreoler og er klar til at blive taget i brug. På denne måde har vi fået plads til 40 flere kajakker, der både kan være medlemmernes egne eller klubbens. Der er naturligvis også blevet lavet en flot udluftning til de to containere, fortæller Hans Chr. Højslet.

I denne tid er det utroligt vanskeligt at skaffe containere, da hele verdensmarkedet mangler containere til transport af alle de varer, der krydser verdenshavene eller skal bringes fra et land til et andet. Frederikshavn Havkajakklub har været heldigt stillet med, at et af klubbens medlemmer havde en god kontakt til at skaffe disse containere.

- Vi står også overfor at anskaffe flere nye klubkajakker, således at vi fortsat kan tilbyde alle vore medlemmer flere muligheder for at afprøve at ro i forskellige typer af kajakker. På den måde har de også en mulighed for at afprøve kajakker, inden de eventuelt selv investerer i deres egen kajak – uden at der er noget som helst krav om, at de på et tidspunkt skal købe deres egen kajak, for det er der ikke noget krav om, pointerer formanden.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4