html_5 Cantona Systems A/S genopstår efter konkurs
Back
Mobil-stor 1
02.08.2021 | Af: Michael Frederiksen

Cantona Systems A/S genopstår efter konkurs

Cantona Systems A/S i Sæby, der gik konkurs 9. juli, fortsætter i et nyt selskab under samme ejerskab og navn. Det oplyser virksomheden på Facebook.

Artikelbanner 1

- Det er en meget stor glæde at kunne fortsætte mit livsværk sammen med de fleste af mine fantastiske kolleger. Vi har været hårdt ramt af COVID-19, men nu ser vi fremad og arbejder videre med meget store markedsmæssige interesse, der er for vores bæredygtige byggesystem, udtaler direktør Morten Stausgaard.

Selskabet har lavet en ny og tilpasset handlingsplan, hvor der fremover alene fokuseres på at sælge byggesystemet engros til byggefirmaer og entreprenører. Derved vil Cantona ikke længere optræde som byggefirma for private. Derudover vil der være et fortsat og forstærket fokus på facadebeklædninger.

Cantona Systems A/S fortsætter på sin nuværende placering i Sæby.

- På bagkanten af et langt forhandlingsforløb er det nu endelig lykkedes at skrue en fornuftig løsning sammen for det fortsatte drift af dette perspektivrige firma. Jeg er glad for, at alle parter havde øje på bolden, nemlig at sikre Frederikshavn Kommune et fremtidigt udviklingspotentiale og i øvrigt sikrer en masse dygtige mennesker deres job fremad, siger Morten Stausgaard.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4