html_5 Færdselsuheld på Læsø: Cyklist kørte spritkø
Back
Mobil-stor 1
21.07.2021 | Af: Michael Frederiksen

Færdselsuheld på Læsø: Cyklist kørte spritkørsel

En cyklist på Læsø stjæler overskriften i politiets døgnrapport. Det hører til sjældenhederne, at cyklister sigtes for spritkørsel, men det skete i aftes på Læsø.

Artikelbanner 1

En 54-årig mand fra Læsø cyklede tirsdag aften kort før kl. 21.00 på Byrum Hovedgade. Det gik dog ikke super godt med at holde kursen. Manden slingrede lidt for meget, og det endte med, at den 54-årige svingede ud foran en bil.

Bag rattet i bilen sad en 53-årig mand fra Rødekro i Sønderjylland. Han kunne ikke undgå at ramme cyklisten, som heldigvis slap fra færdselsuheldet med lettere hudafskrabninger.

Politiet var dog ikke helt tilfreds med situationen, så den 54-årige mand fra Læsø kan nu se frem til en bøde på 1.500 kroner.

Der er ingen fast promillegrænse for cyklister, men vurderer politiet, at du ikke er i stand til at cykle forsvarligt, får du en bøde på 1.500 kr. Du kan dog ikke miste kørekortet, hvis du kører fuld på cykel.

Tirsdag kl. 11.32 var der en narkobilist på Strandbyvej i Strandby. En 34-årig mand fra Frederikshavn blev stoppet af politiet og sigtes nu for narkokørsel, da narkometret afslørede, at manden var påvirket af amfetamin.

I Skagen er der fuld gang i Hellerup-ugen. Det var primært høj musik til ulempe, som politiet beskæftigede sig med i går og i nat i Skagen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4