html_5 VIKINGARNA trækker mange på Knivholt
Back
Mobil-stor 1
21.07.2021 | Af: Michael Frederiksen

VIKINGARNA trækker mange på Knivholt

Dansefestivalen med VIKINGARNA på Knivholt Hovedgaard 6.-7. august tegner til at blive en gedigen succes hos det modne publikum.

Artikelbanner 1

Arrangørerne kan allerede nu på den sidste af de to koncertdage, lørdag 7. august, melde om udsolgt, når det gælder all inclusive-billetter samt billetter til herregårdsmiddagen i Knivholt Store Lade. Der er stadig få koncertbilletter til lørdag.

Fredag er der endnu mulighed for at købe pakken, hvor alt er inkluderet, koncert, dans, herregårdsmiddag samt drikkevarer ad libitum og kaffe.

- Det har fra start været en klar tendens, at billetkøbere har købt "hele pakken". Det er vi glade for, for det betyder, at vi har fået sat et godt produkt sammen til den rigtige pris, mener Jan Michael Madsen, en af kræfterne bag Dansefestivalen med VIKINGARNA.

Hele musikprogrammet til de to dages dansefestival i Frederikshavn er nu klart og ligger på hjemmesiden, hvor du også køber billetter.

Både fredag og lørdag giver det legendariske danseband VIKINGARNA & CHRISTER SJÖGREN koncert. Også begge dage leveres velkomstshowet af GILLBERG, NORDHEIM & MADSEN. Fredag spiller BURHOLT & FRIENDS op til dans før og efter VIKINGARNA, mens det lørdag er SUND & PER.


Alle bands spiller dansevenlig musik, og repertoiret spænder vidt i de i alt seks og en halv time, der leveres livemusik til Dansefestivalen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4