html_5 Joakim Mæhle skrev autografer i flere timer
Back
Mobiltop 1
20.07.2021 | Af: Michael Frederiksen

Joakim Mæhle skrev autografer i flere timer

En smilende og imødekommende Joakim Mæhle var tirsdag eftermiddag tilbage i Østervrå, hvor især unge fodboldfans stod i kø i timevis for at få landsholdsspilleren autograf og ikke mindst et foto med verdensstjernen fra Østervrå.

Artikelbanner 1

De to forreste i køen havde taget turen fra Sæby. De ankom ved 14-tiden, og kl. 15.25 kunne de - som de første denne hyggelige eftermiddag - forlade Elektrikeren Nord Arena med med den populære landsholdspillers autograf.

Joakim Mæhle blev trofast siddende under halvtaget - hvor der normalt serveres grillpølser, når klubbens førstehold spiller om point i serierækkerne - til de sidste havde fået deres autografer, og det skete først omkring kl. 18.00.

- Det er helt fantastisk, at der er mødt så mange mennesker op. De er jo kommet for at se mig samt få en lille sludder og en autograf, så det er dejligt, smilte dagens hovedperson.

Joakim Mæhle skrev velvilligt autografer på autografkort, landsholdstrøjer, klubtrøjer, fodbolde, støvler med mere. Langt de fleste ønskede også et foto, og det fik de, blandt andre Line Wæhrens fra Hjørring.

- Han så lidt anderledes ud end i fjernsynet. Han så godt ud, grinte Line Wæhrens, der ligesom sin søn, Phillip, var iklædt en landsholdstrøje med 5-tallet og Mæhles navn på ryggen.

Karina Kristensen er formand for ØVI Fodbold. Hun smilede om kap med sommersolen.

- Det er fedt, at Joakim vil bruge tiden her ved os i dag, og det er vildt med alle de mennesker. Vi er stolte over Joakim. Han har bare gjort det mega godt, mener Karina Kristensen.

Borgmester Birgit S. Hansen havde en gave med til Joakim Mæhle og hans forældre.

- Sikke en fodboldfest. Det er jo ikke til at få en parkeringsplads i Østervrå. Med al respekt tror jeg ikke, at vi har prøvet det før. Mine børn har jo også spillet fodbold her, men tænk, at der kommer så mange gæster for at hilse på en lokal "dreng", lød det fra borgmesteren.

Joakim Mæhle gik på samme skole som Birgit S. Hansens to børn. Hun har derfor kendt Atalanta-spilleren fra han var helt lille.

- Han er en fantastisk "dreng", og ja, det er rigtigt, at han er pæn, men mest af alt er han utrolig sympatisk og en dygtig fodboldspiller, mener Birgit S. Hansen.

Østervrå IF's førsteholdsspillere genoptog træningen kort efter, at Joakim Mæhle var færdig med at skrive autografer, men den dobbelte målscorer ved EM-slutrunden foretrak at spise pålægskagemand sammen med familien.

- Jeg trænede ellers en del med dem i corona-pausen. Det var meget sjovt, smilte Joakim Mæhle, som skal være tilbage og klar til at træne i Atalanta fra onsdag 28. juli.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2