html_5 Joakim Mæhle skriver autografer i Østervrå i da
Back
Mobiltop 1
20.07.2021 | Af: Michael Frederiksen

Joakim Mæhle skriver autografer i Østervrå i dag

- Joakim er bare Joakim, så han ønsker ikke, at stadion skal omdøbes til "Mæhle Stadion".

Artikelbanner 1

Det siger formand i ØVI Fodbold, Karina Kristensen, inden Joakim Mæhle i dag vender hjem til sin barndomsby og skriver autografer på Elektrikeren Nord Arena, som Østervrå Stadion hedder.

Karina Kristensen har hørt flere foreslå, at Joakim Mæhle skal have noget opkaldt efter sig i Østervrå, men med hendes kendskab til den succesrige landsholdsspiller deler han ikke denne holdning. Han vil hellere "bare" hygge sig med familien og vennerne, når han er hjemme i Østervrå.

Joakim Mæhle ER ankommet til Østervrå efter at have holdt lidt ferie oven på seks uger med landsholdet. Tirsdag kl. 15.30 sidder han klar på Elektrikeren Nord Arena og skriver autografer.

ØVI Fodbold har trykt 1500 autografkort.

- Det er svært at sige, hvor mange som kommer, men vi vil hellere have for mange end for lidt, siger Karina Kristensen, der selv arbejder i Frederikshavn, hvor flere af hendes kolleger har meddelt, at de skal til Østervrå med deres børn, fordi de ønsker at opleve den dygtige og populære landsholdsspiller.

Ud over Joakim Mæhles autograf bliver det muligt at spille fodtennis og fodboldpool, og der serveres også gratis slushice.

- Vi håber bare, at folk har lyst til at hygge sig på stadion, siger Karina Kristensen.

Borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, har meldt sin ankomst til arrangementet. Hun vil takke Joakim Mæhle, der ikke bare var med i EM-slutrunden. Han markerede sig som en af EM's bedste spillere, og på den måde satte han i den grad Østervrå på landkortet.

Der er afsat et par timer til autografskriveri. Dermed kan Joakim Mæhle lige akkurat nå at være med, når førsteholdstruppen i ØVI Fodbold tirsdag aften samles til træning for første gang efter sommerferien. Ifølge ØVI-formanden bliver det dog familien, som bagefter får glæde af landsholdsspilleren.

Vigtig besked til alle autografjægere: Der er kun indgang til Elektrikeren Nord Arena fra Bredgade.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2