html_5 Læsø Kunstfestival: 10 år med kunst for dine sa
Back
Mobiltop 1
20.07.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Læsø Kunstfestival: 10 år med kunst for dine sanser

Læsø Kunstfestival, som finder sted fra 26.-30. juli - byder i år på 41 kunstnere, der repræsenterer et bredt udsnit af spændende dansk og udenlandsk kunst og kunsthåndværk.

Artikelbanner 1

I løbet af ugen holder flere af kunstnerne workshops for både voksne og børn, og festivalen krydres med musik, lyrik, kunstjagt, fortæller-aftener og foredrag.

Hele programmet findes her samt i det meget flotte "Læsø Kunstfestival Katalog 2021", der giver en fyldestgørende beskrivelse og oversigt over samtlige deltagende kunstnere og placering af udstillingssteder.

Til fejring af Læsø Kunstfestivals 10 års jubilæum inviteres besøgende i år til en unik oplevelse af kunst i naturen.
Under temaet "Sanserne" har 33 af de deltagende kunstnere skabt værker, der hver især fortolker en eller flere af vores sanser.

Smukt beliggende på en af Læsøs naturskønne kyststrækninger danner Storedal rammen om kunstnernes værker. Gennem skov, lyng og strand opleves den en kilometer lange SANSESTI, hvor de unikke og kreative værker vil overraske, skabe glæde og udfordre de besøgendes sanser.

Fernisering og festlig åbning af Læsø Kunstfestival finder sted mandag 26. juli kl. 11 på Læsø Saltsyderi, hvor alle er velkomne.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2