html_5 Årets Idrætspris tildelt gymnastikformand i Sæb
Back
Mobiltop 1
19.06.2021 | Af: Michael Frederiksen

Årets Idrætspris tildelt gymnastikformand i Sæby

Idrætssamvirket (IS) i Frederikshavn Kommune uddeler traditionen tro Årets Idrætspris på sin generalforsamling, og prisen blev onsdag aften overrakt til formand Birgithe Jacobsen fra Springteam Sæby.

Artikelbanner 1

De øvrige nominerede var Stiine Bæk Sørensen, Gitte Juhl og Mick Andersson.

35 personer deltog i årets generalforsamling i Sæby Spektrum, hvor centerleder Lars K. Nielsen viste de fremmødte rundt i de nye faciliteter.

Lars Godbersen fra Flying Superkids i Aarhus gav et levende og inspirerende foredrag under titlen "Lad os skabe et godt foreningsliv - også efter corona".

Valg til bestyrelsen: Jytte Engsig Christensen, Lene Nielsen og Hasse Christensen blev genvalgt. Mick Andersson blev nyvalgt. Øvrige valg var genvalg.

Bestyrelsen konstituerede sig således:

Formand: Tommy Thomsen
Næstformand: Hasse Christensen
Kasserer: Jytte Engsig Christensen
Sekretær: Lene Nielsen
Øvrige bestyrelsesmedlemmer: Mette Mai Diget, Jan R. Jensen, Jakob Møller Pedersen og Mick Andersson.

Birgitte Mathisen deltager i bestyrelsesmøderne som observatør fra FUF. Else Schaltz blev takket for en mangeårig stor indsats.

I sin formandsberetning kommenterede Tonny Thomsen udsigten til, at Frederikshavn Kommune planlægger at reducere sit årlige tilskud til Idrætssamvirket fra 100.000 til 60.000 kroner.

- Frederikshavn Ungdoms Fællesråd og IS har de seneste år haft synspunkter, der ikke altid har matchet kommunens holdninger til udvikling af foreningslivet, og vi har ved enhver given lejlighed givet kommunen sparring til stregen. Som bekendt er der ikke nogen, der nogensinde er blevet dummere af at tale med nogle, de er uenige med. Kun herved kan vi få alle perspektiver med - for kun sammen kan vi finde de bedste løsninger til glæde for de aktive og ikke mindst kommunen. Det er derfor både trist og sørgeligt at, FUF og IS nu bliver ”belønnet” ved at få fjernet næsten halvdelen af det kommunale tilskud. Hvis det bliver den endelige udgang af budgetlægningen i oktober, får bestyrelsen en stor opgave i at fastlægge det fremtidige aktivitetsniveau tilpasset den nye økonomiske virkelighed, sagde Tonny Thomsen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2