html_5 Turistinformation åbner på mandag i Skagen
Back
Mobiltop 1
18.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Turistinformation åbner på mandag i Skagen

Destination NORD åbner for sæsonen på mandag 21. juni i turistinformationen i den tidligere havnemesterbolig på Vestre Strandvej i Skagen. Herfra er veloplagte medarbejdere klar til at tage imod både feriegæster, samarbejdspartnere og andre.

Artikelbanner 1

Destination NORDs Skagen-kontor er for længst taget i brug og befolkes til daglig af destinationsselskabets medarbejdere.

Men kontoret skal også fungere som turistinformation i de perioder, hvor der er flest gæster i Skagen og suppleres med en stærk digital tilstedeværelse og "turistengle" på cykler, som vil opsøge gæsterne der, hvor de er, og tilbyde både hjælp og inspiration. Turistenglene vil være at finde i Hals, Aalborg, Skagen, Frederikshavn og Sæby.

I sommersæsonen fra 21. juni til 31. august vil turistinformationen i Skagen være åbent for gæster. Derudover vil kontoret også være åbent for gæster i andre spidsbelastningsperioder, hvor der er mange besøgende i byen.

- Vi er meget stolte af vores nye kontor her i Skagen, som vi selv synes er blevet utroligt flot. Det bliver spændende at gå den første sommersæson i møde, og vi glæder os meget. Vi har allerede haft vores første åbningsperiode og haft lejlighed til at gøre os nogle erfaringer med, hvad der fungerer bedst. Så vi er helt klar til at tage imod gæsterne i højsæsonen, siger Anne-Grethe Kramme, som er Business Development Manager og ansvarlig for gæsteservice i Destination NORD.

- Det er utroligt vigtigt for os, at vi ikke kun er tæt på feriegæsterne, men også på vores samarbejdspartnere i erhvervet, og at have et åbent og levende kontor i nærmiljøet. Så alle er bestemt velkomne, og vi har meget høje ambitioner om den service, vi vil levere.

I det daglige vil feriegæsterne møde et hold af friske informationsmedarbejdere, som står klar til at guide til de helt rigtige oplevelser.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2