html_5 JM: U13 spiller i aften kvartfinale mod Aars
Back
Mobiltop 1
18.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

JM: U13 spiller i aften kvartfinale mod Aars

Bangsbo Frejas U13-drenge vandt deres pulje i Liga 4 ret overbevisende, og i den første kredskamp om JM-titlen blev det til en sejr på 4-1 ude over Jetsmark.

Artikelbanner 1

Fredag kl. 19.00 spiller Bangsbo Freja hjemme mod Aars i kvartfinalen, og holdet håber på stor opbakning på stadion i Bangsbo Freja.

Træner Martynas Karalius er stolt af drengene, der udover at være gode fodboldspillere også er en flok sociale gutter, der gerne byder nye indenfor i truppen, der både består af et 11-mands- og et 8-mandshold.

- Det hele går ikke kun ud på fodbold, men også socialt samvær. Således holder hele årgangen afslutning lørdag med morgenmad i klubhuset, hvorefter de tager på tur og spiller fodboldgolf. Her uddeles også pokaler og medaljer. Til sidst skal vi forbi Ishuset ved Møllehuset til en omgang velfortjent is, udtaler Peter Høeg.

Holdet glæder sig i øvrigt til efteråret, hvor de skal deltage i Holland Cup - en international turnering, som bliver afviklet lidt uden for Amsterdam. Det bliver helt sikkert et højdepunkt på sæsonen, lyder det samstemmende fra trænere og holdledere omkring holdet, Martynas Karalius, Rene Engen, Mads Overgaard samt Nanna og Peter Høeg.

Men lige nu koncentrerer de sig om det jyske mesterskab, hvor de håber på flot opbakning i aftenens kamp.

Martynas Karalius overtog ansvaret som træner ved sæsonstart. Han har internationale kampe på sit CV, ved en masse om fodbold og er god til at omgås de store knægte.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2