html_5 Glæde over stor gave fra tidligere pigespejder
Back
Mobiltop 1
17.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Glæde over stor gave fra tidligere pigespejder

Der var stor glæde hos De grønne pigespejdere i Bangsbostrand mandag aften til deres spejdermøde, da de modtog en stor gave fra en iværksætter i Frederikshavn, der er tidligere pigespejder i gruppen.

Artikelbanner 1

De grønne pigespejderes glade giver fortæller:

- Gruppen har sat sig nogle ambitiøse mål, som jeg selvfølgelig ønsker at støtte op om. Vi har behov for nogle stærke kvinder, der tør, hvilket De grønne pigespejdere gør et stort arbejde for. De giver unge piger og kvinder en stemme ved tidligt at inddrage dem i at tage lederskab. Jeg håber, at de med tasken bliver mere synlige og dermed får skabt en større opmærksomhed omkring deres arbejde. Samtidig håber jeg, at andre får lyst til at støtte gruppen med sponsorater.

Sponsoratet på rygsækkene skyldes, at De grønne pigespejdere har taget en modig beslutning om at udfase uniformen og i stedet benytte en grøn spejdertrøje. De grønne pigespejdere Bangsbostrand søgte derfor et alternativ. Rygsækken er en oplagt mulighed til at fremvise alle de flotte mærker, De grønne pigespejdere stadig optjener.

Alle pigerne fik rygsækken med hjem, så den kan blive pakket og gjort klar til, når de senere på sommeren skal på sommerlejr, der blandt andet rummer en tur i Fårup Sommerland.

De grønne pigespejdere Bangsbostrand har base i Ungdomsborgen og ønsker alle piger fra seks år og op velkomne.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2