html_5 Flot flydeponton til Fr.havn Havkajakklub
Back
Mobiltop 1
16.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Flot flydeponton til Fr.havn Havkajakklub

Frederikshavn Havkajakklub har bygget en ny flydeponton, som ifølge klubben er byens flotteste. Pontonen er netop taget i brug i forbindelse med to kurser for nye roere i 2021.

Artikelbanner 1

Pontonen er lavet i to niveauer, hvor der både er et niveau til at lægge kajakkerne på, når de bliver båret ned til pontonen, og et niveau, hvor de kan lægges, lige inden de skal sættes i vandet. På den måde kan der være mange kajakker på pontonen på én gang, ligesom der kan sættes to kajakker i vandet på én gang. Tilsvarende er det lynhurtigt at få kajakkerne op af vandet igen.

- Til flydepontonen har vi lavet en kontravægt, således at der både kan være mange mennesker og mange kajakker på pontonen på én gang. Kontravægten er et kunstværk i sig selv, og vi har talt om, at den på et tidspunkt kan bruges til et alternativt formål som for eksempel fadølsanlæg, Marina-akvavit (a la Linie Akvavit) eller Marina Rom? Der er mange muligheder, og vi vil overveje, hvad vi vil bruge den til. Hvis der måtte være læsere, der har andre gode ideer, skal de være særdeles velkomne, siger formand Hans Chr. Højslet.

Stiholt i Sæby har været en velvillig sponsor omkring det metal, som såvel ponton som kontravægt er bygget op omkring.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2