html_5 Otte smittede i 4.a på Bangsbostrand Skole
Back
Mobiltop 1
16.06.2021 | Af: Michael Frederiksen

Otte smittede i 4.a på Bangsbostrand Skole

OPDATERET KL. 9.00: En klasse på Bangsbostrand Skoleafdeling i Frederikshavn er hårdt ramt af COVID-19.

Artikelbanner 1

Forældrene i 4.a blev i går oplyst om, at der er syv smittede elever i klassen, og for at bremse smitteudbruddet går Frederikshavn Kommune et skridt videre.

Ifølge Kanal Frederikshavns oplysninger er mindst endnu en elev konstateret smittet, så der p.t. er otte smittede i 4.a. Det bekræfter Frederikshavn Kommune onsdag morgen. 

I tæt dialog med krisestaben i Frederikshavn Kommune har skolens ledelse besluttet også at udpege elevernes søskende til at være nære kontakter. Det handler om de søskende, som går på skolen og søskende i dagtilbud.

- Vi gør det i samarbejde med krisestaben for at stoppe smitteudbrud blandt børnene, skriver skolens ledelse til forældrene i 4.a.

Klassens søskende skal dermed isoleres og PCR-testes. Eleverne må først komme i skole igen, når de har to negative testsvar, og indtil da skal de forblive isolerede.

Bangsbostrand Skoleafdeling melder også om en smittet elev i 3. klasse. Klassen samt to medarbejdere er defineret som nære kontakter og hjemsendt til test og isolation.

Antallet af smittede er stærkt faldende i hele landet, men Frederikshavn Kommune var i går nr. syv på listen med højeste incidenstal.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2