html_5 Gratis is skal lokke 500 tilskuere til U15-kamp
Back
Mobiltop 1
11.06.2021 | Af: Michael Frederiksen

Gratis is skal lokke 500 tilskuere til U15-kamp

500 tilskuere er det ambitiøse mål, når Bangsbo Frejas dygtige U15-drenge søndag får besøg af Ringkøbing i Liga 2A.

Artikelbanner 1

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi når målet, siger Anette Evers fra holdets forældregruppe, som blandt andet igennem et samarbejde med KidsAid får større oplevelser end de fleste andre jævnaldrende drenge.

Forskellige tiltag skal lokke folk til fodbold i Bangsbo Freja søndag eftermiddag. Først og fremmest er der en gratis hjemmelavet is med guf til alle tilskuere. Det er Ishuset ved Møllehuset, som giver is til alle, der minimum ser første halvleg. Isen laves og udleveres på Bangsbo Frejas anlæg.

Alle tilskuere får ved ankomst udleveret et gavebevis på en gratis hjemmelavet is med kugler og guf. Disse gavebevis udleveres mellem kl. 12.00 og 13.00.

- Vi glæder os til søndag og håber på godt vejr og en god kamp af Bangsbo Frejas KidsAid-drenge, som vi selvfølgelig bakker op. Vi er klar til at lave vores gode vaffelis til alle, som kommer til kampen. Det er et fantastisk projekt, som Bangsbo Frejas U15-hold har med KidsAid. Det er godt gået at se disse drenges udvikling på fodboldbanen, deres fantastiske sammenhold og deres store indsats for at tjene penge til KidsAid, siger Elvin Frandsen, indehaver af Ishuset ved Møllehuset.

Bangsbo Freja lokker ikke kun med gratis is. Lørdag aften spiller Danmark sin første kamp ved EM-slutrunden. Flere af landsholdsspillerne er også en del af KidsAid, og landstræner Kasper Hjulmand er ambassadør for Bangsbo Frejas KidsAid-samarbejde.

Kasper Hjulmand har derfor fået fat i en landsholdstrøje med alle spillernes autografer. Den er en af hovedpræmierne i et amerikansk lotteri i forbindelse med hjemmekampen mod Ringkøbing.

Og der er endnu en fed fodboldtrøje på højkant i det amerikanske lotteri. KidsAid har skaffet en signeret trøje, som den brasilianske verdensstjerne Neymar havde på, da han spillede i Barcelona.

Må der i det hele taget være 500 tilskuere til en ungdomskamp i fodbold? Ja, fra i dag må 500 personer forsamles udendørs, for eksempel i forbindelse med en fodboldkamp. Det betyder, at der ikke længere er regler om, at tilskuere skal sidde ned på faste pladser, hvis bare man ikke er mere end 500 forsamlet ved arrangementet. Bangsbo Freja opfordrer alle, som endnu ikke er vaccineret, til at møde op med en frisk corona-test.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2