html_5 Biograf og restaurant satser på Movie & Dinner
Back
Mobiltop 1
11.06.2021 | Af: Peter Marquard

Biograf og restaurant satser på Movie & Dinner

Danmarkspremieren på filmen "Smagen af sult" torsdag 24. juni i Palads Teatret i Frederikshavn bliver noget helt specielt, når konceptet "Movie & Dinner" introduceres. Biografen og Restaurant Essens går sammen om at skabe rammerne for en dejlig aften i byen.

Artikelbanner 1

Nikolaj Coster-Waldau og Katrine Greis-Rosenthal er i filmen et ambitiøst par med familie, og de drømmer om at opnå en Michelin-stjerne til deres Restaurant Malus. Parret satser alt for vinde det eftertragtede stjerne, men i jagten på den ultimative anerkendelse glemmer de, at livets måltider nydes bedst i fællesskab. Filmen er et rørende dansk drama og handler om mennesker, men også maden og den smukkeste danske natur stjæler også noget af billedet.

- Vi er glade for at præsentere en ny dansk film af Christoffer Boe, og vi ser frem til en premiereaften, hvor øjne, ører, næse og mund bombarderes med lækre indtryk og oplevelser. Vi starter kl. 17.30 med en Whiskey Sour, som har en fremtrædende rolle i filmen. Efter rulleteksterne sætter vi kursen mod Restaurant Essens, hvor vi slutter aftenen af med en lækker menu fra det nordiske køkken med lokale danske råvarer, fortæller Kris Søgaard Pedersen fra Palads Teatret.

Den samlede pakke med film og mad koster kr. 295 og kan bestilles her.

Selv om sommeren ikke er højsæson for biograferne, er der alligevel nogle gode film på plakaten i den kommende tid. Blandt andet The Father, hvor Anthony Hopkins spiller en kultiveret mand, der rammes af alzheimer, hvilket skaber udfordringer for hans omsorgsfulde datter, der forsøger at gøre tilværelsen så god som mulig for sin far. Anthony Hopkins vandt en Oscar for sin præstation i filmen, ligesom filmen vandt en Oscar for bedste adapterede manuskript.

- Vi har også premiere på den danske film Centervagt af Rasmus Heide, som tidligere har stået bag filmene Blå Mænd og Alle for 1, 2 og 3, og kendere af vild action og stil kan glæde sig til niende udgave af Fast & Furious-serien, når Vin Diesel og resten af slænget leverer varen, fortæller Kris Søgaard Pedersen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2