html_5 Kulturdag afvikles igen efter et års corona-pause
Back
Mobil-stor 1
10.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Kulturdag afvikles igen efter et års corona-pause

Kulturdagen Hele Verden i Frederikshavn Kommune er klar igen efter et års corona-pause. Alle interesserede er velkomne til at deltage i et planlægningsmøde mandag 14. juni på Hånbækskolen.

Artikelbanner 1

Hele Verden i Frederikshavn Kommune er en årligt tilbagevendende begivenhed, som måtte holde ufrivillig pause i 2020 på grund af corona-pandemien. I år vender kulturdagen tilbage, og det bliver igen muligt for folk fra hele verden at møde hinanden, hygge sig sammen med mad, sang, dans og aktiviteter:

- Vi håber på igen at få stor opbakning til dette arrangement, som Integrationsrådet i Frederikshavn Kommune står bag. Så mød endelig frem til planlægningsmødet på mandag, hvor kommende deltagere kan få indflydelse på indholdet af kulturdagens indhold, udtaler Katalin Fulop, formand for Integrationsrådet.

Kulturdag i nye rammer
Der er tradition for, at Hele Verden i Frederikshavn Kommune inviterer indenfor i Maskinhallen, men i år flytter kulturdagen midlertidigt ind i nye rammer:

- Vi plejer at være i Maskinhallen, men vi tør ikke løbe risikoen i år. En stor del af dagen står vi meget tæt sammen, og vi kan ikke være sikre på, at alle restriktioner er ophævet til september. Derfor rykker vi på Hånbækskolen, hvor vi kan holde det meste udendørs og overholde de restriktioner, der måtte gælde til den tid, siger Anders Andersen, afdelingsleder, Projekt og Integration i Frederikshavn Kommune og ansvarlig for kulturdagen.

Han og de mange foreninger og frivillige, som står bag Hele Verden i Frederikshavn Kommune, håber, at arrangementet kan vende "hjem" til Maskinhallen i 2022.

Gratis at være arrangør
Til kulturdagen lørdag 11. september kan gæsterne besøge boder med mad og information fra Rusland, Myanmar, Kurdistan, Grønland, Færøerne, Ungarn, Syrien, Eritrea, Argentina og sikkert også flere andre lande. En række lokale foreninger stiller op med aktiviteter for børn og voksne.

- Det er gratis at være med, og det er også gratis at være arrangør. Blot man laver mad eller en aktivitet og stiller op i de fem timer, arrangementet varer, fortæller Anders Andersen.

Hele Verden i Frederikshavn Kommune er en del af Frivilligfestivalen, som holdes fra den 11.-19. september rundt omkring i hele kommunen.

Alle kan få indflydelse
Alle interesserede er velkomne til at deltage i planlægningsmødet på Hånbækskolen mandag 14. juni kl. 18.30, hvor man kan høre mere og få indflydelse på arrangementet.

Man kan tilmelde sig via Facebooksiden Hele Verden i Frederikshavn Kommune eller ringe til Bajro Terzic på tlf. 2360 6479.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4