html_5 Vind populært øl-tårn til Danmarks EM-premiere
Back
Mobil-stor 1
10.06.2021 | Af: Peter Marquard

Vind populært øl-tårn til Danmarks EM-premiere

Snart er hele Danmark klædt i rødt og hvidt, når EM-fodboldfesten begynder. Terminalen1 i Skippergade i Frederikshavn er også klar til at vippe med klaphatten, når den ene fodboldfest afløser den anden.

Artikelbanner 1

- Alle EM-kampe vises på storskærm, og vi er klar til den helt store fodboldsommer. Vi har pyntet op til fest i rød/hvide farver og masser af konkurrencer, hvor man blandt andet kan vinde den originale EM-fodbold. Har man lyst til at heppe med, kan man smøre stemmebåndene med læskende fadøl, og vi har i anledning af EM lavet en skarp pris på vores populære øltårn. Tre liter fadøl og en baconkurv for blot 100 kroner. Tilbuddet gælder en time før kampstart, fortæller Egen Olesen fra Terminalen1.

Har du lyst til at vinde det populære øltårn og have en hyggelig fodboldaften med vennerne, har du mulighed for at vinde det ved at deltage i konkurrencen på Kanal Frederikshavns Facebook.

- Vi glæder os til at se en masse glade fodboldelskere i Terminalen1 og forhåbentlig får vi mulighed for at følge Danmark hele vejen til finalen, siger en forventningsfuld Egon Olesen.

Danmark spiller sin første kamp på lørdag kl. 18.00 i Parken mod Finland. Derefter venter kampe mod Belgien og Rusland, ligeledes i Parken.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4