html_5 Frisørsalonen pHAIRfect flytter i større lokaler
Back
Mobil-stor 1
09.06.2021 | Af: Michael Frederiksen

Frisørsalonen pHAIRfect flytter i større lokaler

Efter ni år ved siden af DENSYVENDEHIMMEL i Tordenskjoldsgade åbner frisørsalonen pHAIRfect 23. juni i nye lokaler lidt længere mod øst i Tordenskjoldsgade i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

Indehaver Katrine Trekær Bech udvider sin salon betragteligt, når hun rykker ind i øjenlæge Niels Busteds klinik i Tordenskjoldsgade 9G.

- Jeg glæder mig og er meget spændt. Det seneste års tid har der været god tid til at træffe beslutninger, og for at følge med udviklingen har jeg brug for mere plads, og derfor flytter jeg nu, forklarer Katrine Trekær Bech.

Hun åbnede pHAIRfect i 2012, og i efteråret 2018 ansatte hun sin første medarbejder. Inden for det seneste halve år er der lukket et par frisørsaloner i Frederikshavn, og det kan mærkes.

- Vi oplever en pæn tilgang af kunder, og det er vi selvfølgelig meget glade for, forklarer Katrine Trekær Bech.

I dag råder hun kun over 32 kvadratmeter, men pladsen i salonen bliver mere end fordoblet, når hun rykker ind i den tidligere øjenlægeklinik.

- Jeg får flere betjeningspladser, et skønt venteområde og i det hele taget mere luft i salonen. Det bliver rigtig godt, for vi har jo især i denne tid øget fokus på afstand. smiler Katrine Trekær Bech.

Ombygningen af Tordenskjoldsgade 9G er i fuld gang. Vægge er væltet, gulvet er brækket op, der er lagt vand ind og kommet nye facadevinduer. pHARIfect bestræber sig på tage den samme hyggelige stemning og ro med i de nye lokaler. Kreativitet, omtanke og fordybelse vil fortsat være frisørsalonens nøgleord.

I forhold til den nuværende adresse er den nye beliggenhed mere "usynlig", men det bekymrer ikke Katrine Trekær Bech.

- Jeg er slet ikke nervøs for beliggenheden. Tværtimod. Du kan se salonen fra gågaden, når du kigger ind i gården fra Restaurant Smørgåsen, og den helt store fordel er fire private parkeringspladser til mine kunder. Nu slipper de for at skulle stille parkeringsskiven midt i en behandling.

Når det er sagt, erkender Katrine Trekær Bech, at det er lidt vemodigt at skulle flytte væk fra det fine fællesskab og gode samarbejde med pigerne i DENSYVENDEHIMMEL og hele stemningen i Hotel Herman Bang-bygningen.

- Vi har haft et megagodt samarbejde, men jeg er nødt til at have mere plads. Det får jeg nu. Der er plads til at ansætte en-to medarbejdere mere, fortæller Katrine Trekær Bech.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4