html_5 Oplev badehotelstjerne i hovedrolle i Arena Nord
Back
Mobil-stor 1
08.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Oplev badehotelstjerne i hovedrolle i Arena Nord

Når castet på succesmusicalen "Midt om Natten" indtager de skrå brædder i Arena Nord fra 27.-29. august, bliver det med nye kræfter på scenen.

Artikelbanner 1

Morten Hemmingsen, der er kendt fra den succesfulde og populære TV2-serie Badehotellet, indtager nemlig rollen som Arnold, mens stortalentet Nina Maria Schjødt Lybæk-Larsen bliver den nye Susan Himmelblå. Hun er kendt for at spille den mellemste Sanne Salomonsen i "Sanne - The Musical".

Den populære musical Midt om Natten, der bygger på Gasolins og Kim Larsens mange hits, er indtil videre blevet set af mere end 100.000 publikummer.

Morten Hemmingsen og Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen bliver en del af et stærkt hold, der består af både rutinerede og nye performere. Holdet tæller blandt andre Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, som i filmen blev spillet af Kim Larsen selv.

Derudover kan publikum opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd og Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles og Rockerlederen. Derudover medvirker medvirker et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 personer.

Da filmen Midt om Natten fik biografpremiere i 1984, solgte den 922.000 biografbilletter. Nu har over 100.000 gæster set musicalen, der er baseret på filmen. Det er med til at vise, hvor stort et indtryk og aftryk Kim Larsen og Gasolin har sat i den danske befolkning. Det bliver et mindeværdigt gensyn med både musikken, karaktererne og filmen, der har opnået kultstatus i Danmark.

Musicalen spiller fire forestillinger i Arena Nord i spilleperioden, og der er fortsat ledige pladser til alle fire forestillinger:

Fredag 27. august kl. 20.00
Lørdag 28. august kl. 16.00
Lørdag 28. august kl. 20.00
Søndag 29. august kl. 15.00

Læs mere om musicalen her.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4