html_5 Rejseaktiviteter sikret på Fr.havn Handelsskole
Back
Mobil-stor 1
08.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Rejseaktiviteter sikret på Fr.havn Handelsskole

Internationalisering er en vigtig krumtap i uddannelserne på Frederikshavn Handelsskole. Derfor er det meget glædeligt, at skolen atter har fået akkreditering i Erasmus plus-regi.

Artikelbanner 1

Det vil helt nøjagtigt sige, at skolen i den nye program-periode 2021-2027 er sikret penge til rejseaktiviteter hvert år. Det betyder, at Frederikshavn Handelsskole har langt lettere ved at planlægge internationale aktiviteter.

I skrivende stund er skolen i gang med at lave aftaler med en sprogskole i Dublin. Her vil skolen give eleverne, der påbegynder deres uddannelse på Frederikshavn Handelsskole EUD/EUX/HHX, mulighed for at rejse til Dublin på et kombineret sprog- og praktikophold.

Lene Porsborg, som er underviser og koordinator for projektet, er glad for, at skolen har fået tildelt denne akkreditering.

- Erasmus+-midlerne kommer også til at gå til HH2- og HH3-elever, der ønsker at tage på et to ugers kombineret praktikophold i Tyskland, Østrig, Spanien, Irland eller Frankrig. Da vi på grund af COVID-19 ikke har kunne sende elever på rejse siden marts 2020, håber vi at kunne sende endnu flere elever ud i det kommende skoleår, siger Lene Porsborg.

Derudover er Frederikshavn Handelsskole glad for atter at kunne sende elever på de almindelige studieture i Bruxelles, Salzburg, Berlin, Malaga, Dublin og ikke mindst Kina.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4