html_5 FfI taberdømt i pokalkamp mod SEIF
Back
Mobil-stor 1
07.06.2021 | Af: Michael Frederiksen

FfI taberdømt i pokalkamp mod SEIF

FODBOLD: FfI er blevet taberdømt i pokalkampen mod Strandby/Elling/Nielstrup IF (SEIF). Det oplyser DBU Jylland.

Artikelbanner 1

Lokalopgøret i Sydbank Pokalen skulle være spillet tirsdag 1. juni, men FfI meldte få timer før kampen afbud på grund af coronasmitte blandt de spillere, der var udtaget.

Det sene afbud betød, at SEIF rettede henvendelse til DBU Jylland, og her har Disciplinærudvalget besluttet, at FfI bliver taberdømt.

Det betyder, at SEIF i næste runde - tirsdag 15. juni - møder IF Fremad Nørhalne på udebane. Det bliver et opgør mellem to serie 2-klubber. Vinderen er med i hatten, når DBU trækker lod til første runde under DBU. Første runde spilles 4. august.

FfI's førstehold spillede onsdag 2. juni en vigtig turneringskamp ude mod Gug. Derfor valgte FfI dagen før at udtage spillere fra andet- og tredjeholdet til Strandby, men problemer med COVID-19 gjorde, at FfI meldte afbud.

I sin afgørelse konstaterer Disciplinærudvalget, at FfI handlede på en ansvarlig måde, når det gælder de spillere, der var udtaget til kampen. DBU Jylland understreger dog, at en pokalkamp er at betragte som en førsteholdskamp, hvor et eller flere afbud fra spillere på andet- og tredjeholdet ikke er et argument for at få kampen udsat.

FfI er derfor blevet taberdømt, mens SEIF's bundhold i serie 2 er videre til sidste indledende runde under DBU Jylland.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4