html_5 Nemmere at betale for din parkering i Skagen
Back
Mobil-stor 1
08.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Nemmere at betale for din parkering i Skagen

OK-appen vil gøre det nemmere for bilister i Skagen, der i højsæsonen skal betale for parkeringen på kommunale parkeringspladser i Skagen.

Artikelbanner 1

I juni, juli og august koster det penge at parkere på kommunale parkeringspladser i Skagen, og nu tilbyder det danske energiselskab OK, at bilister kan klare betalingen ved hjælp af OK-appen.

Den prisvindende app bliver i forvejen brugt dagligt af tusindvis af danskere til at åbne standeren på tankstationen eller starte en bilvask inde fra forsædet, og nu kommer der altså endnu en smart funktion til bilister i Skagen.

- Der er altid stor aktivitet i Skagen i sommermånederne, hvor byen tiltrækker rigtig mange gæster. Derfor tilbyder vi nu denne nye funktion til bilisterne, så parkeringssæsonen bliver nemmere for vores kunder i Skagen, siger Claus Møller Sørensen, der er markedschef hos OK.

Parkering med OK-appen letter betalingen betydeligt, da kunden slipper for at skulle finde en automat, stå i kø og bøvle med betalingsmidler.

Ved den nye funktion i OK's app kan brugeren vælge at få en påmindelse 15 minutter før udløb samt vælge at stoppe sin parkering før tid og dermed spare penge. Omvendt kan man også forlænge perioden uden at skulle forbi en automat og printe ny billet.

- Vi har hele tiden fokus på at gøre det så nemt for kunden, som det er muligt. Her er digitalisering en stor faktor, og derfor samler vi flere services i vores app. Tankning, vask og nu også parkering, så bilister reelt kun behøver én app til bilen, forklarer Claus Møller Sørensen.

Skagen er én af 15 danske byer, hvor du nu kan betale for parkeringen ved hjælp af OK-appen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4