html_5 Børn løber for børn på Bangsbostrand Skole
Back
Mobil-stor 1
09.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Børn løber for børn på Bangsbostrand Skole

I fredags deltog alle 0.-3. klasser på Bangsbostrand Skole i Rynkeby Skoleløb.

Artikelbanner 1

Team Rynkeby Skoleløbet blev afviklet under overskriften "Børn løber for børn", og hele idéen med løbet var da også at give eleverne en oplevelse af, at de har været med til at gøre en reel forskel for børn med alvorlige sygdomme ved at gøre noget aktivt sammen med andre børn.

Team Rynkeby Skoleløbet handlede ikke om, hvilken elev eller klasse, der kunne samle flest penge ind. Det handlede om sammenholdet og om at rette opmærksomhed mod børnelungesagen.

Inden løbet havde eleverne mulighed for at indgå mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende, der blev opfordret til at give et beskedent beløb pr. omgang, den enkelte elev løb i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet. Det var naturligvis også muligt at aftale et fast beløb.

Mikrosponsoraterne blev noteret på en sponsorseddel, som eleverne havde fået udleveret af deres lærer. Efter løbet regnede eleven selv sammen, hvor meget de enkelte sponsorer skal bidrage med til indsamlingen, og eleven informerede efterfølgende sponsorerne om beløbets størrelse.

Pengene blev indbetalt via skolens MobilePay, og skulle du være interesseret i at støtte den gode sag, er nummeret 978352. Du kan også betale via www.team-rynkeby.dk/støt senest 16. juni. Vær opmærksom på, at du kan opnå skattefradrag for donationen.

Alle børn og voksne venter nu med spænding til 16. juni, hvor det er sidste indbetalingsdag. Alle er spændte på at se, hvor mange penge børnene har fået samlet sammen til at støtte Børnelungefonden.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4