html_5 Gammeldags bagedyst på Sognefogedgården
Back
Mobil-stor 1
08.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Gammeldags bagedyst på Sognefogedgården

Museet Sognefogedgården i Frederikshavn byder søndag 20. juni på en gammeldags bagedyst med blandt andre borgmester Birgit S. Hansen i dommerpanelet.

Artikelbanner 1

Har du for eksempel en kageopskrift fra en gammel kogebog fra før 1950, en sjov og lækker opskrift, en historisk opskrift, en opskrift fra et sted i verden og gerne en gammel opskrift eller en opskrift, som er gået i arv i familien, så er "Den gammeldags bagedyst" måske noget for dig.

Du tilmelder dig konkurrencen senest torsdag10. juni kl. 12.00. Opskriften skal følge tilmeldingen - og gerne et billede af den.

Du bager kagen derhjemme og afleverer den til bedømmelse på Museet Sognefogedgården, Mellergårdsvej 3 i Frederikshavn, søndag 20. juni mellem kl. 11.00 og 13.00.

Mellem kl. 13.00 og 15.00 vil dommerpanelet smage på kagen, og dømme ud fra smagen og udseendet. Dommerpanelet består af borgmester Birgit S. Hansen, formand Karl Erik Slynge, Frederikshavn Erhvervsråd, Bager Madsen, en gæst og en frivillig fra Museet Sognefogedgården.

Vinderen kåres kl. 15.00.

Efter konkurrencen vil kagebordet blive åbnet for publikum efter de på det tidspunkt gældende coronaregler, og der vil være mulighed for at købe kaffe, te og sodavand.

Entréen er gratis for deltagerne og koster den dag kun 30 kroner for publikum - under 18 år gratis.

De 10 bedste opskrifter bliver udgivet i et hæfte, som bliver solgt på gården.

Tilmelding på museetsognefogedgaarden@gmail.com.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4