html_5 Stafet for Livet 2021: Sammen - hver for sig
Back
Mobiltop 1
06.05.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Stafet for Livet 2021: Sammen - hver for sig

Styregruppen bag Stafet for Livet Frederikshavn tænker i nye baner og laver en alternativ Stafet for Livet i år.

Artikelbanner 1

COVID-19 har spændt ben for adskillige arrangementer siden marts 2020, heriblandt Stafet for Livet Frederikshavn i 2020. Men styregruppen bag Stafet for Livet Frederikshavn er ikke sådan at stoppe. Ildsjælene bag stafetten tænker ud af boksen og er nu klar med planerne for Stafet for Livet 2021.

- Heldigvis ser vi en gradvis åbning af samfundet, men vi kan ikke vide, hvordan forholdene vil være ultimo august. Derfor har vi besluttet, at vi i år vil sprede stafetten ud i tid og sted og afvikle stafetten ud fra devisen "vi er sammen – hver for sig", siger Alice Christiansen, formand for Stafet for Livet Frederikshavn.

Sammen – hver for sig
Tidligere år har Stafet for Livet været et 24-timers arrangement - i Frederikshavn med Knivholt Hovedgård som base – men i år kan de deltagende hold selv bestemme, hvor og hvornår, de vil afvikle stafetten.

- Deltagerne kan gå, løbe, cykle eller hvad de nu finder på. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe kræft. Deltagerne bestemmer selv, hvor mange de vil være på et hold. Det kan være en familie på tre, der afholder stafetten hjemme i haven, en virksomheds personaleforening, der arrangerer en event eller en løbeklub, der løber for den gode sag, I fællesskab med holdkaptajnerne vil vi hjælpe med at inspirere til holdaktiviteter i perioden op til stafettens afslutning og har allerede sjove ideer, siger Alice Christiansen.

Fælles afslutning 27. august
Styregruppen sørger for at binde det hele sammen, og fredag 27. august fra klokken 16 til 20 afsluttes stafetten med taler og underholdning, der vil blive streamet ud til de deltagende hold – og alle andre, der har lyst til at følge med.

Fredag 27. august vil stafetten vil være til stede i midtbyen i Frederikshavn, Sæby og Skagen, og i alle tre byer afsluttes med den traditionsrige lysceremoni.

I Frederikshavn bliver den nye scene på Kallstorvet i gågaden centrum for aktiviteterne på afslutningsdagen, og lysceremonien foregår ved Frederikshavn Kirke.

I Skagen foregår aktiviteterne ved Vandkunsten på Sct. Laurentii Vej.

Fighterne i de gule T-shirts er stafettens æresgæster, og der vil blive arrangeret nogle hyggelige timer specielt for fighterne alt efter, hvad restriktionerne tillader sidst i august.

I hele august vil Stafet for Livet have forskellige aktiviteter som auktion, tombola med mere fra en central adresse på strøget i Frederikshavn.

De seneste 11 år har Stafet for Livet Frederikshavn indsamlet næsten fire millioner kroner på stafetten. Pengene går til kræftforskning, og 10 procent af det indsamlede beløb går hvert år til den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig til stafetten på hjemmesiden,

- Gør en forskel i kampen mod kræft – fordi vi vil et liv uden kræft, lyder opfordringen fra styregruppen bag Stafet for Livet Frederikshavn.

Billedtekst:
Styregruppen bag Stafet for Livet Frederikshavn var forleden samlet på Kallstorvet, hvor afslutningen foregår fredag 27. august fra kl. 16-20. Forrest fra venstre Alice Christiansen, Monica Falck Christiansen, Fie Mølholt, Anette Lyng og Aase Nielsen. I midten fra venstre Henning Lyng, Ole Fritz Pedersen, Henny Vad, Vibeke Pedersen og Annette Ovesen. Bagest fra venstre Hans Christensen, Finn Hjortholm, Bent Tolbod, Lisbeth Sleimann og Mette Byrgesen Jensen. Med i gruppen er desuden Lene Østergaard.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2