html_5 Vækst & Vilje-priser overrækkes 4. juni
Back
Mobiltop 1
05.05.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Vækst & Vilje-priser overrækkes 4. juni

Frederikshavn Erhvervsråd glæder sig over, at det nu endelig bliver muligt at gennemføre årets Vækst & Vilje erhvervsarrangement, som har været udsat flere gange på grund af corona-situationen.

Artikelbanner 1

Vækst & Vilje-arrangementet, hvor erhvervslivet i Frederikshavn Kommune hylder de mest succesrige virksomheder og iværksættere, finder sted fredag 4. juni 2021. For at opfylde de coronamæssige arealkrav er arrangementet flyttet fra Det Musiske Hus til Skolehallen i Arena Nord med tilkørsel fra Peter Wessels Vej.

- To gange har vi måttet udskyde arrangementet, og vi var klar til at aktivere Plan B, nemlig et livestreamet arrangement, men efter udmeldingen fra regeringen i går bliver det nu muligt at gennemføre et fysisk møde næsten helt efter det oprindelige program. Dog må vi undvære den fælles morgensang. Det går nok, det vigtigste er, at vi nu endelig kan mødes og hylde de virksomheder og iværksættere, der blev nomineret i 2020 til henholdsvis erhvervsprisen og iværksætterprisen, siger Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsråd.

Til Vækst & Vilje Erhvervsprisen 2020 er følgende virksomheder og personer nomineret:
Skagens Kunstmuseer
Skiveren Camping
Grenen Maskinfabrik
Rederiet S107 Skagerak
Christian Vejby – Kære Børn og Kids Coolshop
Stena-koncernen
Fremco
Skagen Blade Technology
Hotel Jutlandia
Hotel Viking
AVK Tooling
Landmand Søren Østergaard

De nominerede til Vækst & Vilje Iværksætterprisen 2020: Skagen Salmon
Restaurant Essens
M.A.R.S. Europe
Sæby Bryghus
Nohrvin

Endvidere vil Roblon Fonden uddele fire uddannelsespriser til studerende på erhvervsuddannelserne, der har opnået bemærkelsesværdig faglig dygtighed eller har taget initiativer inden for iværksætteri og entreprenørskab.

Ved Vækst & Vilje er der tradition for et aktuelt indlæg fra en af byens sønner, der er rejst ud og har gjort det godt i den store verden. I år bliver det Jais Valeur, der er administrerende direktør i Danish Crown. En dansk, international virksomhed med stor lokal tilstedeværelse i form af slagteriet i Sæby.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2