html_5 For andet år i træk: FfI Fodbold aflyser Cup No.
Back
Mobiltop 1
05.05.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

For andet år i træk: FfI Fodbold aflyser Cup No.1

FfI Fodbold aflyser sin internationale ungdomsturnering Cup No.1. Beslutningen er truffet på baggrund af den genåbningsaftale, som faldt på plads natten tirsdag.

Artikelbanner 1

- Vi har normalt deltagere fra omkring 20 nationer, hvor langt de fleste overnatter på kommunens skoler, og når det ikke er tilladt med overnatninger for mere end 500 personer og det forsamlingsforbud, som p.t. er i uge 28, er det ikke muligt at gennemføre turneringen, udtaler formand Anders Brandt Sørensen, FfI Fodbold.

De seneste par måneder har FfI Fodbold arbejdet med en plan b og c, så klubben måske kunne gennemføre en anderledes turnering og kun for skandinaviske hold, men det lader sig ikke gøre nu.

- Det er rigtig, rigtig ærgerligt, men det er sådan, det er. Det er ekstra ærgerligt i år, da FfI har 90 års jubilæum, og vi havde i den forbindelse tænkt på at gøre lidt ekstra ud af det i år. Når vi lige har sundet os, går vi i gang med forberedelserne til Cup No.1 2022. Heldigvis er tilbagemeldingerne fra vores agenter og mange af de udenlandske hold, som plejer at deltage, at de glæder sig vildt meget til næste år, og forventer at deltage med endnu flere hold, end de plejer. Vi savner alle de fodboldglade piger og drenge, som Cup No.1 igennem årene har givet store oplevelser og venskaber på tværs af kontinenter, siger Jette Varmløse, koordinator for Cup No.1.

Cup No.1 bakkes årligt op af flere hundrede frivillige og mange sponsorer, og den giver et nødvendigt tilskud til børn og unges fodboldliv i FfI og mange andre foreninger, som hjælper til under Cup No.1-ugen.

- Vi håber, at alle vores frivillige, som hvert år gør et kæmpe arbejde både før, under og efter uge 28, igen er klar til at tage arbejdshandskerne på, når Cup No.1 2022, banker på døren. Vi ved godt, det kan blive svært, når vi nu må aflyse for andet år i træk, men uden de mange frivillige lader det sig slet ikke gøre, pointerer Anders Brandt Sørensen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2