html_5 Rock i Frederikshavn udskyder til 2022
Back
Mobiltop 1
04.05.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Rock i Frederikshavn udskyder til 2022

Rock i Frederikshavn har ventet længe på en klar udmelding fra myndighederne om, hvordan de kan holde corona-sikker festival til sommer. Efter nattens afsluttede forhandlinger i Folketinget om en ny genåbningsaftale, vælger arrangørerne at udskyde frederikshavnernes foretrukne havefest.

Artikelbanner 1

I nat blev regeringen og størstedelen af Folketingets partier enige om en ny genåbningsaftale, som lægger op til maksimalt 2000 deltagere ved festivaler mellem 21. maj og 1. august.

Med aftalen er det umuligt for arrangørerne af gennemføre Rock i Frederikshavn til sommer. Hvert år samler år efter år 5000 glade koncertgæster på Knivholt-gårdspladsen. I 2020 valgte festivalen ligesom de fleste andre koncertarrangører at udskyde på grund af Corona. – Og nu har arrangørerne af Rock i Frederikshavn igen taget en tung beslutning.

- Vi kaster håndklædet i ringen nu, fordi det kan ikke hænge sammen for os økonomisk med 2.000 gæster, siger Casper Høgsted fra Rock i Frederikshavn.

- Selvom vi oplever stor velvilje fra både gæster, artister, frivillige hjælpere og underleverandører, så kan vi risikere et betydeligt økonomisk hak i tuden, hvis gennemfører. - Derudover har vi ikke en stor organisation, der kan sadle om, hvis der pludselig sker store ændringer i corona-restriktionerne.

- Det er mega ærgerligt, at vi igen må udskyde vores koncert igen. Vi ved, at der sidder mange derude som har glædet sig til årets fedeste fest på Knivholt. Vi trænger jo alle sammen til at komme ud og høre musik og hygge med vennerne, siger Casper Høgsted.

Rock i Frederikshavn meddeler, at de på trods af økonomiske udfordringer overlever, men opfordrer alle med billet, at man overfører billetten til festivalen i 2022. Festivalen opfordrer samtidig til at støtte op om festivalen på anden vis.

- I 2020 leverede vi drinkspakker til en masse små "mini Rock i Frederikshavn", i form af de mange havefester rundt omkring i Frederikshavn Kommune, som virkeligt holdt fanen højt og traditionen i hævd med Rock i Frederikshavn den anden weekend i juni.

- Den succes vil vi prøve at gentage i samarbejde med vores hovedsponsor, DRINX. Sidste år sammensatte vi en række gode drinkstilbud til havefesten. Drinkspakkerne leverede Rock i Frederikshavn-teamet selvfølgelig gratis direkte til havefesterne i hele kommunen. Vi håber, at frederikshavnerne er klar. Det er vi, siger Casper Høgsted.

Arrangørerne er i øjeblikket i gang med at planlægge de praktiske detaljer for overflytning eller refundering af billetter og tilbud på drinkspakker til sommerens havefester 12. juni. Festivalen opfordrer til at følge med på Facebook, og alle med online-billetter får direkte besked.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2