html_5 MAXUS - nyt mærke hos Helge Andersen
Back
Mobiltop 1
04.05.2021 | Af: Peter Marquard

MAXUS - nyt mærke hos Helge Andersen

Hos Helge Andersen har de tilføjet endnu et mærke til deres varebilsprogram. Helge Andersen har hidtil forhandlet Nissan- og Fiat-varebiler, og nu er MAXUS tilføjet porteføljen.

Artikelbanner 1

- Vi er glade for at præsentere MAXUS for vores kunder. Det er et nyt bilmærke, og det er det første reelle varebilsmærke, som ikke kan fås med brændstofmotor. Prismæssigt ligger det i den lave ende af markedet, men MAXUS brillerer alligevel med sin gode rækkevidde, siger erhvervssælger Bo Rævdal.

Modellen E-deliver3 kan køre op til 342 kilometer i bykørsel pr. opladning (ifølge WLTP-beregning), og i denne måned præsenteres modellen E-deliver9 med op til 353 kilometer bykørsel pr. opladning. Denne model har endnu større træk- og lasteevne og kan fås fra 51,5 kWh og op til 88,55 kWh alt efter batteristørrelse.

- Interessen for el-biler er boostet meget, og vi kan se i markedet, at der er potentiale i el. Der er blus på byggeriet og travlhed i håndværkerbranchen, og det mærker vi også. Vi leverer over hele Danmark, siger Bo Rævdal.

MAXUS leveres med fem års garanti eller op til 100.000 kilometer og en udvidet batterigaranti på otte år eller 160.000 kilometer. Desuden findes den i en MPV personbil med plads til syv personer.

- Og de kan sagtens præstere i det kolde nord. De findes også på Grønland, smiler Bo Rævdal.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2