html_5 Sygemeldinger skabte lang vaccinationskø
Back
Mobiltop 1
03.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Sygemeldinger skabte lang vaccinationskø

Mandag opstod der lang kø på Arena Nords parkeringsplads, fordi vaccinationscentret var underbemandet.

Artikelbanner 1

Det var gruppe 9, som i dag skulle vaccineres i Frederikshavn, det vil sige aldersgruppen 70-75 år.

Kanal Frederikshavn har talt med flere, som over middag stod i kø i halvanden time. Problemet opstod dog allerede fra morgenstunden.

Region Nordjylland forklarer kødannelsen i Arena Nord med, at der tikkede sygemeldinger ind, hvilket betød, at vaccinationscentret startede ud med at være underbemandet.

- Der blev kaldt flere vaccinatører ind i løbet af dagen for at få afviklet køen, hvilket også er lykkedes, oplyser pressechef i Region Nordjylland, Ninette Zacho Bradsted, til Kanal Frederikshavn.

Mange i køen var tydeligvis irriteret, og nogen valgte faktisk at gå hjem. De fleste bed dog i det sure æble og ventede på, at det endelig blev deres tur til at få et stik i armen.

Stemningen blev ikke ligefrem bedre af, at Arena Nords forplads er afspærret, fordi Arena Nord skal udvide med en større foyer, flere toiletter, selvstændig indgang til Idrætshallen og bedre køkken-faciliteter.

Det betyder nemlig, at indgangen foregår fra parkeringspladsen, hvilket tvinger folk op og ned ad nogle relativt stejle trapper.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2