html_5 Første konkurrence i over et år for lokale danse
Back
Mobiltop 1
04.05.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Første konkurrence i over et år for lokale dansere

Efter over et års konkurrence-pause på grund af COVID-19 har Dance Studio Frederikshavn igen haft nogle af sine dansere af sted til konkurrence.

Artikelbanner 1

Efter en periode med træning på parkeringspladsen ved Hånbækskolen, er det atter muligt at træne indenfor i dansesalen på den gamle skole.

2. maj 2021 drog to konkurrencehold afsted til den første konkurrence siden januar 2020. Pigerne har trænet udenfor de seneste uger og har følt sig klar til konkurrencen.

Det var en anden måde at tage til konkurrence på. Scenen var friluftsscenen Lunden i Horsens - det plejer at være i Forum Horsens. Konkurrencen blev afviklet uden publikum - der plejer at være 500-600 tilskuere i salen. Det enkelte hold ankom, dansede og forlod området igen indenfor 45 minutter. Normalt strækker konkurrencen sig over seks-syv timer.

Bonus var dog, at konkurrencen blev live-streamet, så forældrene kunne side hjemme eller i bilerne og følge med.

Dance Studio Frederikshavns to hold klarede sig godt. Begge hold er netop rykket op i junior-kategorien, hvilket betyder hårdere konkurrence. Der var 39 hold med, og begge hold ydede en fin indsats.

Calsamenta blev nr. ni i A- rækken (samlet 19.plads), mens New Squad opnåede en sjetteplads i M-rækken (samlet sjetteplads).

Begge hold er dermed klar til anden runde af konkurrencen 15. maj 2021. Målet er at kvalificere sig til finalen i Forum Horsens 5. juni 2021.

Har du/I lyst til at danse, er du/I meget velkomne til en prøvetime, vi har Hip Hop Hold for børn/unge og voksne, børneballethold, showhold, pardans samt vores hold for børn og unge med fysisk/psykisk handicap - alle er velkomne.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2