html_5 Solide WH- og FIK-aftryk på ishockeylandsholdet
Back
Mobiltop 1
03.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Solide WH- og FIK-aftryk på ishockeylandsholdet

ISHOCKEY: Frederikshavn White Hawks har to spillere med i den trup, som landstræner Heinz Ehlers har udtaget til tre landskampe mod Norge. Derudover er der seks tidligere WH-spillere med - tre af dem er opvokset i FIK.

Artikelbanner 1

De to WH'ere er Jesper Jensen og Christopher Frederiksen, mens de seks øvrige er Nicolai Meyer, Nick Olesen, Mathias From, Mathias Bau, Kristian Jensen og Georg Sørensen.

Efter den første sejr nogensinde i en landskamp mod de Sverige er Danmark klar til de sidste to ugers forberedelse frem mod det kommende VM i Letland. Det gælder tre testkampe mod det norske landshold, der også forbereder sig til VM med et træningsophold i Danmark.

Torsdag klokken 19 gælder det opgør nummer 86 mod ærkerivalerne fra Norge, og den nye danske trup tæller blandt andre tre spillere fra de nyligt afsluttede DM-finaler.

George Sørensen fra Aalborg Pirates kommer ind som en af tre målmænd, mens Nichlas Hardt (Rungsted Seier Capital) og Julian Jakobsen (Aalborg Pirates) træder ind i forwardlinjen, der også nu tæller en af de rutinerede VM-angribere i form af Frederik Storm, der kommer ind fra et semifinalenederlag i den tyske liga med sin klub ERC Ingolstadt.

Danmark og Norge mødes torsdag klokken 19 i Rungsted og igen i den kommende uge i Rødovre, hvor de to hold tørner sammen 12. og 13. maj.

Danmarks trup:
George Sørensen
Frederik Dichow
Sebastian Dahm
Oliver Larsen
Emil Kristensen
Markus Lauridsen
Anders Krogsgaard
Nicholas B. Jensen
Jesper Jensen Aabo
Oliver Lauridsen
Malte Setkov
Matias Lassen
Nicklas Jensen
Kristian Jensen
Frederik Storm
Christian Wejse
Mathias From
Christopher Frederiksen
Niklas Andersen
Jesper Jensen
Morten Poulsen
Felix Scheel
Nichlas Hardt
Julian Jakobsen
Matthias Asperup
Mathias Bau
Nick Olesen
Nicolai Meyer


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2