html_5 Fra slidt gymnastiksal til nyt multiområde
Back
Mobiltop 1
03.05.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Fra slidt gymnastiksal til nyt multiområde

I de mange måneder, hvor eleverne på Bangsbostrand Skoleafdeling har modtaget dele af undervisningen hjemmefra, har der været gang i en større forvandling på skolen.

Artikelbanner 1

Mange af byens borgere kender gymnastiksalene og de gamle omklædningsrum på Bangsbostrand Skoleafdeling. Her har skolens elever og medlemmer af idrætsforeninger gået på bomme og klædt om tusindvis af gange. Men nye tider kalder på forandringer og udvikling.

I dag, hvor de unge fortrinsvis bruger den store idrætshal, har det medført, at aktiviteterne i de gamle gymnastiksale har været færre i mange år. Derfor er den ene sal og omklædningsrum blevet bygget om til en moderne multisal og musiklokaler. Nu er der plads til både musik, sang, møder og foredrag, hvor drenge og piger tidligere har svunget sig i ribberne.

- Vi alle ser frem til at tage både multisalen og musiklokalerne i brug. Det er nogle lokaler, som vi længe har haft brug for på skolen. Det giver os nemlig endnu flere muligheder for at være kreative i elevernes læring. Multisalen er både moderne indrettet og klogt placeret i forhold til skolens idrætshal og anden gymnastiksal, som bruges til sceneforestillinger. For fremtiden kan vi blandt andet bruge lokalerne til emneuger, forestillinger og arrangementer for forældre og søskende. Vi har derfor alle noget at glæde os til, så snart forsamlingsforbundet hæves, siger Kristian Vilsen, afdelingsleder på Bangsbostrand Skoleafdeling.

De nye og moderne lokaler har gennemgået en tranformation, hvor kun ydremurene stod tilbage. Igen har Frederikshavn Kommune sat fokus på et sundt indeklima, som giver de rette forudsætninger for god trivsel og optimalt læringsmiljø for eleverne.

Derfor indeholder lokalerne blandt andet lyddæmpende materialer og en moderne lyssætning, så både akustikken og lyset er opdateret efter de nyeste standarder.

- Med et fokus på både sundt indeklima, bæredygtighed og kloge kvadratmeter bliver et resultat, som det vi ser på Bangsbostrand Skoleafdeling, kun muligt, når Frederikshavn Kommunes egne bygningsteknikkere og vores leverandører i samspil finder moderne løsninger. På den måde finder vi samtidig de bedste løsninger til hvert projekt og sætter nye standarder for kommende renoveringer og ombygninger, siger Bo Niebuhr, afdelingsleder i Ejendomscenteret, Frederikshavn Kommune.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2