html_5 Kommune-mesterskab: Østervrå IF nyt tophold
Back
Mobiltop 1
02.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Kommune-mesterskab: Østervrå IF nyt tophold

Østervrå IF er nyt tophold i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, kommunemesterskabet i seriefodbold. Østervrå IF fører foran FfI og Skagen IK.

Artikelbanner 1

Danmarksserien, pulje 4:
IF Skjold Sæby understregede med en 2-0-sejr i hjemmekampen mod VRI, at cheftræner Nikolaj Dorffs tropper mener det seriøst, når de siger, at de er gode nok til at spille i Danmarksserien. Stor taktisk disciplin og et enormt løbearbejde fældede aarhusianerne. Jakob "Mølby" Kristensen blev dobbelt målscorer.

Jyllandsserien 1, pulje 1:
FfI var impliceret i et vaskeægte topopgør mod AaB. Desværre for de rød- og sortstribede vandt gæsterne fra Aalborg med 3-0 på Empire Stadium på Rimmens Allé. Især Daniel Overlade ærgrer sig sikkert over, at han ikke udnyttede en af flere chancer. FfI's Søren Astrup lavede selvmål til 0-2.

Serie 2, pulje 14:
Der er stor spænding i toppen af puljen. Flauenskjold IF's oprykkere er tophold med 13 point. Derefter følger tre hold med 12 point, blandt andet Østervrå IF, som vandt 1-0 over IF Skjold Sæbys DS-reserver.

- Det er ikke, fordi vi normalt samler på clean sheets i Østervrå, men for tredje gang i sæsonen lykkedes det os at hive en 1-0 sejr hjem, fortæller assistenttræner Mathias Rosendal.


En sejr, der kom i hus efter en fin præstation, især i første halvleg var hjemmeholdet spilstyrende. Kampens eneste mål kom også i første halvleg. René Kiil var vågen efter et hjørnespark og kunne prikke bolden i nettet.

De unge Sæby-drenge kom meget bedre med i anden halvleg og leverede en rigtig fin fight, dog uden at kreere de helt store muligheder.

SEIF tabte for anden gang på en uge på hjemmebane. 0-2 stod der på måltavlen, da dommer Per Værens fløjtede opgøret mod Hirtshals af. Efter seks kampe ligger SEIF til nedrykning sammen med FfI og Harken UGF. De to sidstnævnte skulle have mødt hinanden i lørdags, men kampen blev udsat. Det ærgrer FfI sig sikkert over, efter at holdet meget overraskende onsdag aften vandt hele 5-0 over Hjørring Frem, som ligger på andenpladsen.


Serie 3, pulje 28:
Skagen IK snuppede sin tredje sejr i træk og avancerede til tredjepladsen med en 4-0-sejr ude over Hjørring IF. Rutinerede Mikael Andersen scorede til 1-0 og 3-0, mens Jonathan Lyngø og Mathias Søndergaard gjorde det til henholdsvis 2-0 og 4-0. Tre af målene faldt efter hjørnespark. Skagen IK ramte stængerne fire gange, så der var tale om en overbevisende indsats.

Skagen IK møder fredag bundholdet Tårs/Ugilt IF på hjemmebane. Det er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

FC Vakok hentede sin anden sejr i træk, og igen lød sejrscifrene på 1-0. Sui Thawng Lianching blev matchvinder allerede efter otte minutter i lokalopgøret mod FfI's tredjehold. FC Vakok ligger på fjerdepladsen med syv point.

Serie 4, pulje 55
:

Jerup/Aalbæk er stærke på hjemmebane. Tre sejre i tre kampe er status efter søndagens 2-1-sejr over IF Skjold Sæbys tredjehold. Sæby førte 1-0, men Klaus Drejer og Theis Alsted Rasmussen sikrede de tre point, inden Oscar Broen så rødt i kampens 83. minut.

SEIF's andethold fik ørerne i maskinen i udekampen mod Hirtshals, der vandt med hele 6-1. Det var ellers kampen, hvor SEIF kunne være kommet á point med Hirtshals, men der var klasseforskel i Hirtshals.

Opgøret mellem Hørby og Kvissel-Ravnshøj blev udsat. Sidstnævnte har blot spillet to kampe i år. FfI's fjerdehold og Bindslev/Tversted IF delte i porten (1-1) torsdag aften i Frederikshavn.

Serie 4, pulje 57:
Try/Thorshøjs oprykkere er på en flot tredjeplads efter en 3-1-sejr over Brønderslev IF.

Dybvad Boldklub er på andenpladsen. Dybvad vandt 6-2 ude over Voerså IF, som ligger sidst med kun ét point. Keld Larsen lavede fire mål. Han er nu oppe på syv fuldtræffere i år. 

IF Skjold Sæbys fjerdehold tabte på eget græs hele 0-6 til Asaa, som ellers kom til Sæby uden sejre i forårssæsonen.

KVINDER:
Jyllandsserien, pulje 274:
DHF (Dybvad-Hørby-Flauenskjold) strøg til tops i puljen med en 2-0-sejr hjemme over Team Østvendsyssel. Caroline Rørbæk og Sigrid Scholten scorede i kampens sidste 10 minutter..

FfI dumpede ned på den forkerte side af nedrykningsstregen med et skuffende 1-3-nederlag i hjemmekampen mod Aalborg Freja, der førte 3-0, inden FfI reducerede i dommerens tillægstid.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2