html_5 Knoklede som 11 vilde heste og slog VRI med 2-0
Back
Mobiltop 1
02.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Knoklede som 11 vilde heste og slog VRI med 2-0

1. maj er Arbejdernes Internationale Kampdag, og det tog IF Skjold Sæbys spillere helt bogstaveligt i hjemmekampen mod VRI.

Artikelbanner 1

IF Skjold Sæby vandt fortjent med 2-0 over de gulblusede aarhusianere, som havde det svært på den hårde og ujævne Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor hjemmeholdet stod nærmest perfekt på banen og knoklede som 11 vilde heste.

Med lidt god vilje skabte VRI ikke en regulær målchance i kampens 90 minutter. Og dog. Syv minutter efter pausen - ved stillingen 1-0 til hjemmeholdet - dømte dommer Andreas Rosander korrekt straffespark til gæsterne. Kendelsen udløste store protester fra IF Skjold Sæby. Det var unødvendigt, for Jakob "Mølby" Kristensen væltede en modstander.

Stefan Wesley Bjerggaard reddede dog VRI's straffespark. Nikolaj Bøgelund forsøgte med en afslutning midt i målet, men Skjold-keeperen reddede med foden. Flot af målmanden.

Sæbys to mål blev begge scoret af Jakob "Mølby" Kristensen. Han gjorde det til 1-0 efter 32 minutter, da han dygtigt udnyttede et dybdeløb i højre side. Vinklen var spids, men den farlige forward fik alligevel bolden forbi Rasmus Christensen i VRI-målet.

Afleveringen kom fra banens bedste spiller, Christoffer Nødgaard, som er rykket tilbage i forsvaret. Han nøjes dog ikke med at være god i defensiven. Han er stadig - med sit fine blik for spillet, lækre afleveringer og gode dribleture - en nøglespiller i IF Skjold Sæbys offensive spil.

Jakob "Mølby" Kristensen lukkede og slukkede kampen med en scoring på straffespark i det 92. minut. Det blev begået mod indskiftede Morten Honore.

Om fire kampe sammenlægges pulje 3 og 4 i Danmarksserien. Nedrykningspuljen består af 14 hold, og det er nedrykkerne fra 2. division, som afgør antallet af nedrykkere. Som udgangspunkt skal otte hold rykkes ned. IF Skjold Sæby har p.t. seks hold under sig pointmæssigt. Sejren over VRI, som kæmper for at hænge på i toppen, gør håbet om redning lysegrønt i Sæby.

- Vi synes, vi er gode nok til at spille i Danmarksserien, og det viser vi også mod VRI, mener Christoffer Nødgaard.

I Kanal Frederikshavns optakt til Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen betegnede vi Christoffer Nødgaard som holdets midtbanedynamo, men mod VRI var han at finde i tre-mandsforsvaret.

- De driller mig med, at jeg er kommet tilbage i for dårlig form efter corona, og for at kunne spille de 90 minutter er jeg nødt til at komme ned i forsvaret. Om det 100 procent er derfor, ved jeg ikke, men vi har mangel på folk, og så må jeg som en af holdets mest rutinerede derned, smiler Christoffer Nødgaard, som vi kårede til Kampens Spiller.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2